Ρεσιτάλ σεξισμού από τον βουλευτή της ΝΔ Τάσο Νεράντζη -Συνέκρινε την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία και την παιδοφιλία - iefimerida.gr

Ρεσιτάλ σεξισμού από τον βουλευτή της ΝΔ Τάσο Νεράντζη -Συνέκρινε την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία και την παιδοφιλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρατσιστικό παραλήρημα και ακραίος λόγος από το βουλευτή της ΝΔ Τάσο Νεράντζη ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς συνέκρινε την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία και την παιδοφιλία. Συγκεκριμένα μιλώντας στη Βουλή εξομοίωσε το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών με την κτηνοβασία και την παιδοφιλία.

Συγκεκριμένα είπε πως στην Ολλανδία υπάρχει διάταξη που αναγνωρίζει την παιδοφιλία, ενώ λειτουργούν οίκοι ανοχής κτηνοβασίας και πρόσθεσε «θα τα υιοθετήσουμε κι εμείς αυτά; Το σύμφωνο συμβίωσης δεν μπορεί να βρει θέση σε εμάς».

Πρόκειται για την πρώτη ακραία φωνή που ακούστηκε στη Βουλή για το θέμα από βουλευτή της ΝΔ.

Λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός Δικαιοσύνης έκανε δεκτή τροπολογία του ΠΑΣΟΚ με την οποία αυστηροποιούνται οι ποινές για ρατσιστικές, ομοφοβικές επιθέσεις και από 3 μήνες ελάχιστη φυλάκιση αυξάνονται σε εννέα.

Συνεπώς αν ήταν ήδη ψηφισμένο το αντιρατσιστικό ο κ. Νεράντζης θα κινδύνευε με πολύμηνη φυλάκιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ