Πρωτοποριακά καθίσματα αεροπλάνων εκτοξεύουν την άνεση στα ύψη [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρωτοποριακά καθίσματα αεροπλάνων εκτοξεύουν την άνεση στα ύψη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι συχνό το φαινόμενο στα αεροπορικά ταξίδια οι επιβάτες να τσακώνονται για τα ανακλινόμενα καθίσματα. Φυσικά το βάρος του προβλήματος πέφτει στον κατασκευαστή των καθισμάτων, ωστόσο μία εταιρία απο τη Σιγκαπούρη έρχεται να τα ανατρέψει όλα αυτά.

Η AirGo Design, σχεδιάζει να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε με αεροπλάνο, επανασχεδιάζοντας τα καθίσματα ώστε να είναι άνετα και βολικά για τον επιβάτη αλλά και τους γύρω του.

Οπως επισημαίνει ο τεχνολογικός σύμβουλος της εταιρείας Αλιρέζα Γιαγκούμπι, τα αεροπορικά καθίσματα έχουν το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο από το 1960, ωστόσο το Orion AirGo είναι το πρώτο κάθισμα που βασίζεται σε 3D αναπαράσταση του ανθρώπινου σώματος και ως εκ τούτου είναι εργονομικά σχεδιασμένο.

Στα σχεδιαγράμματα φαίνεται πώς το κάθισμα κινείται χωρίς να εισβάλει στο χώρο άλλου επιβάτη, ενώ ταυτόχρονα είναι βολικό και ξεκούραστο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αεροπλάνα καθίσματα αεροπορικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ