Αιφνίδια σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ στη Βουλή -Δρίτσας: Στόχος μας η απεμπλοκή από το ΝΑΤΟ και η διάλυση της συμμαχίας - iefimerida.gr

Αιφνίδια σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ στη Βουλή -Δρίτσας: Στόχος μας η απεμπλοκή από το ΝΑΤΟ και η διάλυση της συμμαχίας

Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ στη Βουλή για το ΝΑΤΟ -Δρίτσας: Στόχος μας η απεμπλοκή από
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαφνική κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία με τον Αδωνι Γεωργιάδη να έχει σφοδρή αντιπαράθεση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θοδωρή Δρίτσα.Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ προκάλεσε τον κ. Δρίτσα να πει ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ με αποτέλεσμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ότι το κόμμα του ζητάει την απεμπλοκή της χώρας από τη συμμαχία και τη διάλυσή της.

Ακολούθησε αναταραχή στην αίθουσα με τον κ. Γεωργιάδη να αποκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ «μαντάμ Σουσού» και να αναφέρει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει να διαλύσει την Ευρώπη, αλλά και το ΝΑΤΟ.

Στην αίθουσα βρισκόταν και ο υφυπουργός Αμυνας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρώτη φορά σε 60 χρόνια ακούγονται τέτοιες θέσεις στη Βουλή, οι οποίες είναι και επικίνδυνες για τη χώρα σε μια τόσο κρίσιμη χρονική στιγμή για την Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ