Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς τα επαγγελματικά θέματα σήμερα είναι πολύ σημαντικά. Μπορείτε τώρα να προωθήσετε ένα σοβαρό και σημαντικό εργασιακό/επαγγελματικό σας θέμα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις αρχές Απριλίου έχετε μεγάλες ελπίδες για σημαντικές επαφές και επικοινωνίες, ενώ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου πολλές αλλαγές θα μπορούσαν να συμβούν. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας έχετε να συζητήσετε πολλά. Ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί ένταση σε θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά τρίτων ( εφορία, δάνεια, ασφάλειες και άλλα παρόμοια θέματα). Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τον μήνα αυτό, κατά τον οποίο πολλά απρόσμενα γεγονότα θα μπορούσαν να υπάρξουν, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου, με την Αφροδίτη (κυβερνήτη πλανήτη σας) σήμερα και αύριο να παραμένει στον Λέοντα, υπάρχει ένας προβληματισμός. Από την μια πλευρά ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας σας δημιουργεί μεγάλη ένταση, από την άλλη ένα οικογενειακό σας θέμα, κάποια έξοδα αλλά και θέματα της ακίνητης περιουσίας σας έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτομαγιά (2-4 Μαΐου) αποφύγετε τις υπερβολές. Ωστόσο η θέση του Ήλιου στην Παρθένο είναι πολύ σημαντική για σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα καλή, ενώ θα δείτε τα σχέδια των αγαπημένων σας ανθρώπων να προωθούνται. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Από σας που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, και συγκεκριμένα μετά τις 13 Μαΐου, οι μέρες απαιτούν προσοχή! Ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σας αναδεικνύει διαφορές και κάποια θέματα που υπάρχουν με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, τα οποία έχουν ήδη εκδηλωθεί από τον προηγούμενο μήνα. Ακόμη, προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και μην τρέχετε όταν οδηγείτε, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Μαΐου.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι σήμερα θα ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας και γενικά με ό,τι έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Η νέα θέση του Ερμή στον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις αρχές Ιουνίου υπάρχει εύνοια, με τον Δία να φέρνει στη ζωή σας ανθρώπους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν. Προσέχετε την υγεία και την εργασία σας. Σε θέματα υγείας ή εργασίας ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί εδώ και πολύ καιρό και τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουνίου νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σας, ενώ οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά που έχουν σχέση με την εργασία σας θα πρέπει να το μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Αποφύγετε να κάνετε επενδύσεις, αν δεν έχετε μελετήσει και το επόμενο βήμα σας.

Καρκίνος

Σε σας τους Καρκίνους, ειδικά του πρώτου δεκαημέρου, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Με τον Ήλιο να βρίσκεται στην Παρθένο, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα με την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας. Η Αφροδίτη ευνοεί τα οικονομικά σας. Ωστόσο, ενδεχομένως να έχετε σημαντικές εντάσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέχετε. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-9 Ιουλίου ας είστε προσεκτικοί, καθώς με τον Ουρανό στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα αντιμετωπίσετε απρόσμενες και ιδιαίτερα σημαντικές αλλαγές. Αποφύγετε αυτή την περίοδο τα νέα επενδυτικά σχέδια ή το να αλλάξετε δουλειά, αν δεν είστε σίγουροι ότι οι κινήσεις σας αυτές θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα το οποίο μάλιστα έχει σχέση και με τα προσωπικά σας. Τα θέματα που έχουν σχέση με την προσωπική σας ζωή ευνοούνται για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Αυγούστου. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας θα συζητηθούν. Σε οικογενειακό επίπεδο υπάρχουν πολλά θέματα, τα οποία σας απασχολούν. Μετακινήσεις, μετακομίσεις αλλά και εντάσεις είναι προ των πυλών. Δώστε προσοχή σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Κάτι απρόσμενο μπορεί να παρουσιαστεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-11 Αυγούστου. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με το εξωτερικό, με συναντήσεις, με συζητήσεις και με επαφές θα μπορούσαν να προωθηθούν από την μια στιγμή στην άλλη.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σας ζώδιο σε δύο μέρες, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, ειδικά από τις 6 Σεπτεμβρίου και μετά. Ούτως ή άλλως ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο ευνοεί ιδιαίτερα την δράση σας, την προσωπική σας ζωή, ενώ σήμερα, μάλιστα, και τον συναισθηματικό σας τομέα. Με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να έχετε κάποιες διαφωνίες και κάποιες σημαντικές διαφορές, παρά το γεγονός ότι τα σχέδιά σας μπορεί να πραγματοποιηθούν. Τα θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα πρέπει να τα προσέχετε, ιδιαίτερα από την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις, κάποιες παραπλανήσεις ή λάθη, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 28 Αυγούστου. Προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Δώστε στην προσοχή σας στα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα οικονομικό σας θέμα σας απασχολεί άμεσα.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιό σας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο. Οι φίλοι σας προσφέρουν την βοήθειά τους, ειδικά σε σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Οκτωβρίου. Κάποια σχέδια, τα οποία είχατε στο μυαλό σας εδώ και καιρό, μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν χάρη στον Δία που τα ευνοεί ιδιαίτερα. Το πέρασμα όμως της Αφροδίτης στην Παρθένο, σε δύο μέρες, ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια θέματα σε σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Όσον αφορά τα οικονομικά σας ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτα έξοδα. Σήμερα ένα οικογενειακό σας θέμα είναι προ των πυλών.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί αυτό το διάστημα. Όποια και αν είναι τα προβλήματά σας, αυτοί θα μπορούσαν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν. Η νέα θέση βέβαια του Ερμή θα μπορούσε να δείχνει κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Ο Δίας ευνοεί την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο, προσέξτε μήπως είστε βιαστικοί και κάνετε λάθη, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Νοεμβρίου. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Νοεμβρίου (λίγο πριν ή λίγο μετά) ο Κρόνος φέρνει στις επιφάνεια κάποιες σημαντικές αλήθειες. Αποφύγετε αυτό το διάστημα τα ρίσκα, ενώ οτιδήποτε μη νόμιμο μπορεί τώρα να αποκαλυφθεί. Ο Άρης δημιουργεί ένταση σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Νοεμβρίου. Στον χώρο της εργασίας σας ενδεχομένως να υπάρξει μια σημαντική και θετική αλλαγή.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες μπορεί να έχετε άγχος για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Εσείς μάλιστα που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-9 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχετε απρόσμενα θέματα, είτε στον συναισθηματικό είτε στον επιχειρηματικό τομέα. Σήμερα σας απασχολεί ένα οικονομικό σας θέμα. Για όλη την διάρκεια αυτού του μήνα σας απασχολούν οι φίλοι σας, οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας.

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σήμερα είναι μια σημαντική μέρα. Σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για σπουδές ή και για κάποιες νομικές σας υποθέσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί αρχές του χρόνου. Βέβαια, σας απασχολούν κάποια θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Από μεθαύριο αρχίζει μια περίοδος ιδιαίτερα καλή, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21- 23 Δεκεμβρίου. Ίσως έχετε συναντήσεις οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για σας. Οι φίλοι ενδέχεται είτε να σας δημιουργήσουν προβλήματα είτε να αντιμετωπίζουν προβλήματα οι ίδιοι, στα οποία θα και πρέπει να τους συμπαρασταθείτε. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιανουαρίου ίσως, από τώρα και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, να αντιμετωπίσετε κάποιες απρόβλεπτες οικογενειακές καταστάσεις.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η νέα θέση του Ερμή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, εγκαινιάζοντας μια καλή περίοδο για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Προς το παρόν επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις δύο –τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ένα οικονομικό θέμα σας απασχολεί άμεσα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια έξοδα. Βέβαια, η αισθηματική σας ζωή αλλιώς ξεκίνησε αυτόν τον μήνα και αλλιώς θα τελειώσει με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο, σε δύο μέρες. Έχετε κάποιους προβληματισμούς πάνω στα επαγγελματικά σας θέματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Φεβρουαρίου. Ο Κρόνος σάς φέρνει αντιμέτωπους με παλιές υποθέσεις. Ο Άρης δημιουργεί ένταση σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12-14 Φεβρουαρίου. Προσέχετε τα επαγγελματικά σας θέματα και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα κύρους.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια καλή μέρα, τόσο για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας όσο και για να έχετε φιλικές επαφές. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές σας υποθέσεις φαίνεται τώρα να τακτοποιείται. Από μεθαύριο, που η Αφροδίτη περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργούνται νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα τα εργασιακά σας θέματα. Ίσως σε αυτόν τον τομέα να υπάρξουν νέα δεδομένα, τα οποία μάλιστα θα έχουν και οικονομικές προεκτάσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ