Ειρωνείες Βενιζέλου για Παπανδρέου: O Παπανδρέου λείπει, πήγε να μιλήσει στη Royal Bank of Scotland - iefimerida.gr

Ειρωνείες Βενιζέλου για Παπανδρέου: O Παπανδρέου λείπει, πήγε να μιλήσει στη Royal Bank of Scotland

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την απουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου από την εκδήλωση για την επέτειο των 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ μίλησε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Λυπάμαι για την απουσία του Γιώργου Παπανδρέου, που είμαι σίγουρος ότι είναι ψυχικά μαζί μας. Δυστυχώς η παρουσία του σε προγραμματισμένο σεμινάριο της Royal Bank of Scotland δεν του επέτρεψε να είναι εδώ μαζί μας σωματικά» είπε ο κ. Βενιζέλος.

Ενώ, σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε απάντηση στο «Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά», λέγοντας πως «η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι προϊόν συνωμοσίας» και υπονόησε πως ο Λουκάς Παπαδήμος και η συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία ήταν επιλογή του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Βενιζέλος συνέχισε με σοβαρά υπονοούμενα τονίζοντας πως «διασφάλισα την ενότητα του κόμματος το 2007, μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες στα όρια του φασισμού», ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως το 2009 προσπάθησε να αποτρέψει την παρουσία του ΔΝΤ στη χώρα. Συγκεκριμένα είπε: «Αγωνίστηκα για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 2008 - 2009. Αγωνίστηκα για να αποτρέψω το φλερτ με το ΔΝΤ το 2009», αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ότι η χώρα βρέθηκε στα πρόθυρα εκλογών πριν από το πρώτο Μνημόνιο και πριν από την κυβέρνηση Παπαδήμου στα τέλη του 2011.

Ο πρόεδρος του Κινήματος συνέχισε να εξαπολύει «καρφιά» στην πλευρά Παπανδρέου λέγοντας: «Δεν είμαι αρχηγός ενός μικρού, ιδιόκτητου κόμματος. Επιτελώ καθήκον με πολύ σαφείς στόχους για συγκεκριμένο διάστημα. Δεν δέχομαι ότι ισχύουν και αναπαράγονται οι αθλιότητες του 2007, αυτό επιδιώκουν εκείνοι που θέλουν να ξεχάσουν το τι μεσολάβησε έως τότε».

Τελευταίο υπονοούμενο από τον Ευάγγελο Βενιζέλο η εξής φράση: «Προχωράμε όλοι μαζί, χωρίς όρους και αποκλεισμούς, αλλά με ένα μόνο κριτήριο, προχωράμε μαζί όσοι πράγματι ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ στο παραβάν του εκλογικού κέντρου. Έναν μόνον όρο, να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ στο παραβάν».

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στα αποδοκιμαστικά συνθήματα της εκδήλωσης που διοργάνωσε στο Ζάππειο τη Δευτέρα τι Ιδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ