Μητέρα μεταμορφώνει την αναπηρία της κόρης της σε τέχνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Μητέρα μεταμορφώνει την αναπηρία της κόρης της σε τέχνη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βάιολετ, 5 ετών, γεννήθηκε χωρίς το αριστερό της χέρι. Η μητέρα της είναι φωτογράφος και βάζει σε εικόνες ένα ονειρεμένο σκηνικό.

Οπως οι περισσότεροι γονείς, η Χόλι Σπρινγκ αγαπάει να βγάζει την κόρη της φωτογραφίες. «Αλλά η εμπειρία είναι πιο έντονη όταν το παιδί σας έχει ένα πρόβλημα υγείας» δηλώνει η φωτογράφος από τη Νέα Ζηλανδία.

Η κόρη της Βάιολετ γεννήθηκε με το σύνδρομο της συμβραχυδακτυλίας, το αριστερό της χέρι δεν έχει ολοκληρωθεί. «Στα δυό της χρόνια η Βάιολετ με ρώτησε αν το χέρι της θα μεγαλώσει και έσπασε η καρδιά μου όταν αναγκάστηκα να της πω ότι δεν θα μεγαλώσει ποτέ» δηλώνει η μητέρα.
Ωστόσο για την Χόλι αυτή η αναπηρία δεν είναι λόγος για να σταματήσει να ονειρεύεται ή να φαντάζεται και αποφασίζει να αρχίσει μια σειρά φωτογραφιών. Οι μάγισες και οι πριγκίπισες είναι τα αγαπημένα θέματα του μικρού κοριτσιού και σε αυτά εντόπισε τον φακό της η μητέρα. Το αποτέλεσμα ήταν εξίσου μαγικό και η ιστορία μητέρας και κόρης έγινε viral στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ