Aποκαλύψεις της Τριερβελέρ, συνέχεια: «Οταν η Σεγκολέν Ρουαγιάλ ήρθε και στρώθηκε στο τραπέζι μας» - iefimerida.gr

Aποκαλύψεις της Τριερβελέρ, συνέχεια: «Οταν η Σεγκολέν Ρουαγιάλ ήρθε και στρώθηκε στο τραπέζι μας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γαλλικό περιοδικό Paris Match διάβασε πρώτο το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ στο οποίο αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο από το σύντομο πέρασμά της στη ζωή του Φρανσουά Ολάντ και στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας.

Το βιβλίο-σοκ της Τριερβελέρ «Ευχαριστώ γι'αυτή τη στιγμή», το οποίο έχει εκδοθεί σε 200.000 αντίτυπα και θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη στη Γαλλία, διάβασε αποκλειστικά η δημοσιογράφος Catherine Schwaab του περιοδικού Paris Match, στο οποίο εργάζεται και η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.
Το περιοδικό δημοσιεύει αποσπάσματα από το βιβλίο και τα αναρτά στο σάιτ κάθε ώρα. Σε ένα νέο απόσπασμα, η Βαλερί Τριερβελέρ αφηγείται μια σκηνή με την πρώτην σύντροφο του Ολάντ και μητέρα των παιδιών του, σε εστιατόριο. Απολαυστική.

«Εκείνος κι εγώ μιλάμε για όλα, γελάμε. Ξαφνικά βλέπω να καταφθάνει η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, τρέχοντας προς το μέρος μας. Το επισημαίνω στον Φρανσουά που γυρνάει την πλάτη στην είσοδο του εστιατορίου. Νομίζω ότι πρόκειται για αστείο ώσπου έρχεται και στρώνεται στο τραπέζι μας.

Το πρόσωπό της είναι παγωμένο. "Σας εκπλήσσω. Ελπίζω να μη σας ενοχλώ".

Ο Φρανσουά είναι ανίκανος να προφέρει λέξη. Της απαντάω εγώ. "Μιλούσαμε για τον ποδηλατικό γύρο". "Σταματήστε να με κοροϊδεύετε" μου λέει εκείνη».

Aποκαλύψεις της Τριερβελέρ, συνέχεια: «Οταν η Σεγκολέν Ρουαγιάλ ήρθε και στρώθηκε στο τραπέζι μας» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ