«Τα καθαρτικά είναι σίγουρα η λύση» -Μπαρ έγραψε μισογυνικά μηνύματα στις γυναικείες τουαλέτες [εικόνες] - iefimerida.gr

«Τα καθαρτικά είναι σίγουρα η λύση» -Μπαρ έγραψε μισογυνικά μηνύματα στις γυναικείες τουαλέτες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το στήθος μου είναι μικρό». «Θα ήθελα να είμαι πιο αδύνατη». «Τα καθαρτικά είναι σίγουρα η λύση». «Τα μαλλιά μου είναι τόσο φριζαρισμένα». Ολες οι γυναικείες ανασφάλειες και ταυτόχρονα οι απαιτήσεις του lifestyle για την εικόνα της γυναίκας, έγιναν ταπετσαρία στις γυναίκείες τουαλέτες του Almost Famous προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ολα αυτά έγιναν στο burger bar στο Λιντς της Βρετανίας ξεσηκώνοντας θύελλα κριτικής για τον μισογυνισμό των ιδιοκτητών. Το Almost Famous είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αλυσίδα burger bars στη Βρετανία. Την αποκάλυψη έκανε η γνωστή κριτικός γαστρονομίας και αξιολόγησης εστιατoρίων Helen Graves στο προσωπικό της μπλογκ. Αναφέρει επίσης πως μισογυνικοί τίτλοι εντοπίζονται και στο μενού, όπως slut sauce (η σάλτσα της πρόστυχης) ή bitch juice (o χυμός της σκύλας).

«Τα καθαρτικά είναι σίγουρα η λύση» -Μπαρ έγραψε μισογυνικά μηνύματα στις γυναικείες τουαλέτες [εικόνες] | iefimerida.gr 0



Η επιχείρηση έσβησε τα μηνύματα και ανέφερε σε ανακοινωση «τα σχέδια στις γυναικείες τουαλέτες προκάλεσαν αναστάτωση και λυπόμαστε για αυτό. Η Almost Famous είναι μια νέα εταιρεία, παίρνουμε ρίσκα, αλλά εδώ κάναμε λάθος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ