O αντιπρόεδρος της Βουλής έψαχνε ένα σακάκι για την βουλευτή Μαρία Σόδη - iefimerida.gr

O αντιπρόεδρος της Βουλής έψαχνε ένα σακάκι για την βουλευτή Μαρία Σόδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάταγο έκανε στην πρώτη της εμφάνιση στη Βουλή η νεορκισθείσα βουλευτής της ΝΔ Μαρία Σόδη με το βαθύ ντεκολτέ που φορούσε και μοιραία τράβηξε τα βλέμματα όλων και έκανε τους βουλευτές να... σταυροκοπιούνται.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη, τον οποίο πρόδωσαν τα ανοιχτά μικρόφωνα. «Παναγιά μου... Ωχ Παναγία μου και Χριστέ μου» αναφώνησε την ώρα που είδε την κυρία Σόδη να πλησιάζει τον ιερέα προκειμένου να ορκιστεί.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» ο κ. Τραγάκης, βλέποντας προφανώς την Μαρία Σόδη να κυκλοφορεί στη Βουλή με το ντεκολτέ ως τον... αφαλό και αντιλαμβανόμενος τα όσα θα ακολουθούσαν είχε προσπαθήσει να την... ντύσει. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», ο αντιπρόεδρος της Βουλής είχε προσεγγίσει διάφορες βουλευτίνες ρωτώντας τες αν τους περίσσευε κανένα σακάκι να δώσουν στην νέα βουλευτή της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο από την ορκωμοσία της Μαρίας Σόδη με την «εκρηκτική» της εμφάνιση πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο με τα σταυροκοπήματα του κ. Τραγάκη πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε ΕΔΩ το ποια είναι η Μαρία Σόδη και δείτε φωτογραφίες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ