Γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ αγόρασε στριπτιτζάδικο -Εδωσε 1,5 εκατ. δολάρια για να το αποκτήσει - iefimerida.gr

Γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ αγόρασε στριπτιτζάδικο -Εδωσε 1,5 εκατ. δολάρια για να το αποκτήσει

Γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ αγόρασε στριπτιτζάδικο -Εδωσε 1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν στο... σπίτι του ήθελε να νιώθει ο Ντέιβιντ Αρκέτ σε ένα από τα πιο γνωστά στριπτιτζάδικα του Χόλιγουντ. Για αυτό αποφάσισε να το αγοράσει.

Ο ηθοποιός, τον οποίο έμαθε το κοινό κυρίως από τη συμμετοχή του στις ταινίες Scream, έδωσε 1,5 εκατομμύρια δολάρια για να πραγματοποιήσει την επιθυμία του και να αποκτήσει το Crazy Girls Club. Μάλιστα το κατάφερε έπειτα από «παζάρια» εβδομάδων, καθώς έριξε τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη, που αρχικά ζητούσε 1,7 εκατομμύρια.

Τώρα το κλαμπ ανακαινίζεται, προκειμένου ο Αρκέτ- που έχει ήδη δύο εστιατόρια- να βάλει τη δική του πινελιά στο χώρο. Το κλαμπ- στο οποίο οι Mötley Crüe είχαν γυρίσει το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Girls, Girls, Girls» -έχει χορεύτριες που μπορούν να μείνουν μόνο τόπλες και να σταματήσουν εκεί τις αποκαλύψεις. Στην Καλιφόρνια, επιτρέπεται το ολοκληρωτικό στριπτίζ στα κλαμπ μόνο όταν εκεί δεν σερβίρεται αλκοόλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χόλιγουντ ειδήσεις Ντέιβιντ Αρκέτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ