Οι δολοφόνοι του Facebook: Η γυναίκα αράχνη και οι συνεργοί της περιγράφουν τη δολοφονία του Γιώργου Κοτσιλίδη στη Δάφνη - iefimerida.gr

Οι δολοφόνοι του Facebook: Η γυναίκα αράχνη και οι συνεργοί της περιγράφουν τη δολοφονία του Γιώργου Κοτσιλίδη στη Δάφνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ένας στον άλλον τα έριξαν στις απολογίες τους οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη, πέρυσι τον Απρίλιο στο σπίτι του στη Δάφνη.Κανείς δεν βρήκε το θάρρος να ομολογήσει ότι ήταν εκείνος που έδεσε το στόμα και τον λαιμό του άτυχου νέου, μέχρι που πέθανε από ασφυξία.... Μάλιστα, όπως είπε ένας εκ των κατηγορουμένων, οι δύο συγκατηγορούμενοί του (και όχι....ο ίδιος) του έδεσαν το στόμα και το λαιμό τόσο σφικτά που γύριζαν την μονωτική ταινία γύρω-γύρω...... πατώντας το κεφάλι του θύματος!!

Όλοι είπαν ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν, παρά μόνο να κλέψουν τα χρήματα που γνώριζαν ότι κρύβονταν πολύ καλά σε χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Η εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευσή της όμως είχε αντίθετη άποψη.

«Ήταν αδιάφορο για τους κατηγορούμενους εάν θα επιφέρουν τον θάνατο του Κοτσιλίδη. Αν δεν είχαν προαποφασίσει τον θάνατό του θα έμπαιναν στο διαμέρισμα όταν ήταν άδειο. Ο δόλος τους ήταν ανθρωποκτόνος».

Μάλιστα η εισαγγελέας υποστήριξε ότι «ο σύνδεσμος» των 4 κατηγορουμένων με το θύμα ήταν ένας εκ των δραστών, ο οποίος γνώριζε την καλή οικονομική του κατάσταση αλλά και το γεγονός ότι οι του άρεσαν οι.....εύσωμες γυναίκες. Τότε αποφάσισαν να ρίξουν ως δόλωμα την Στεφανάκη, η οποία προσέγγισε τον νεαρό, ζητώντας του επίμονα να βγουν και να γνωριστούν. Στην συνάντησή τους στο σπίτι του θύματος την ημέρα της δολοφονίας, η 24χρονη γυναίκα που διατηρούσε δεσμό με έναν από τους συγκατηγορουμένους της (20 ετών, αθίγγανο, με ένα παιδί...) άφησε την πόρτα ανοιχτή και οι δράστες βρήκαν τον 30χρονο στο κρεββάτι με το εσώρουχο και τη φανέλα. Τον χτύπησαν, τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον φίμωσαν, τον έκλεψαν και εξαφανίστηκαν.

Κατά την διάρκεια των απολογιών, οι γονείς του θύματος ξέσπασαν σε λυγμούς ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις με τους συγγενείς των κατηγορουμένων. Η γυναίκα αρνήθηκε ότι συμμετείχε στη δολοφονία και δήλωσε μετανιωμένη.

«Το σχέδιο ήταν να μπω στο σπίτι, και την ώρα που θα έκανα σεξ μαζί του, οι άλλοι 3 θα έκλεβαν. Εγώ όμως δεν ήθελα να το κάνω. Ανοιξα την πόρτα και έφυγα. Κατέβηκα κάτω και άκουσα το παιδί να φωνάζει. Τρομοκρατήθηκα! Δεν έκανα τίποτα! Δεν άγγιξα το θύμα» είπε, χωρίς ωστόσο να πείσει την εισαγγελέα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 9 Σεπτεμβρίου με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ