Νέα αίσχη στο Μαγκαλούφ της Μαγιόρκας: Γυμνοί νεαροί και νεαρές, όργια με αλκοόλ και σαντιγί [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα αίσχη στο Μαγκαλούφ της Μαγιόρκας: Γυμνοί νεαροί και νεαρές, όργια με αλκοόλ και σαντιγί [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πλέον δεδομένο ότι εκείνοι που επιλέγουν το Μαγκαλούφ της Μαγιόρκας για τις διακοπές τους γνωρίζουν τι ακριβώς θα «αντιμετωπίσουν», ενώ, όπως όλα δείχνουν τα όργια δεν σταματούν ούτε τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού.Η Mirror έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από σκηνές ντροπής στο θέρετρο με πρωταγωνίστρια μια νεαρή Βρετανή (η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι είναι 18 ετών) η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της με τρόπο πολύ διαφορετικό.

Αφού γδύθηκε έβαλε στο σώμα της σαντιγί και κάλεσε τους άντρες να την φάνε. Οποιος έπαιρνε μια... γεύση έπινε ένα σφηνάκι αλκοόλ και στη συνέχεια το έφτυνε στο στόμα της νεαρής.

Εννοείται πως βρέθηκαν αρκετοί να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της νεαρής, ενώ οι παρευρισκόμενοι τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ