Οι τρεις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα σε ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Επαναφορά κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ - iefimerida.gr

Οι τρεις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα σε ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Επαναφορά κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η διαγραφή μεγάλου μέρους του δημόσιου χρέους και η εφαρμογή προγράμματος παραγωγικών επενδύσεων είναι οι δύο αναντικατάστατες προϋποθέσεις για την ανάκτηση της εργασίας, με τόνωση της απασχόλησης, και την κοινωνικά δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Οχι σε απολύσεις στο Δημόσιο – Σταδιακά η αποκατάσταση

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την αντίθεση του κόμματος στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις στο δημόσιο, όπως και στο νόμο για την αξιολόγηση που είναι το εργαλείο για τις απολύσεις. Η αποκατάσταση των απολυμένων από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του δημόσιου τομέα, ώστε να γίνει διαφανής, αποτελεσματικός και φιλικός προς τον πολίτη.

Συνάντηση και με ΣΕΒ

Στη συνάντηση με την ηγεσία του ΣΕΒ (που περνά για πρώτη φορά το κατώφλι της Κουμουνδούρου) ο κ. Τσίπρας αναμένεται να μιλήσει για κίνητρα προς τις επιχειρήσεις που θα συνδέονται όμως με ρήτρα απασχόλησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ