«Μαϊμού» γιατρός στην Κατερίνη -Σε αποθήκη υποδεχόταν τους πολίτες - iefimerida.gr

«Μαϊμού» γιατρός στην Κατερίνη -Σε αποθήκη υποδεχόταν τους πολίτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 54χρονος στην Κατερίνη μετά από καταγγελίες πολιτών καθώς όπως αποδείχθηκε εξαπατούσε ανυποψίαστα θύματα παριστάνοντας τον παθολόγο.Μάλιστα είχε μετατρέψει την αποθήκη του σπιτιού του σε ιατρείο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε ο 54χρονος είχε είχε στήσει αυτοσχέδιο ιατρείο σε ημιυπαίθρια αποθήκη όπου δεχόταν τους ασθενείς. Συνολικά τον επισκέφθηκαν έξι άτομα, δύο από τους οποίους του κατέβαλαν 140 ευρώ ως αντίτιμο για ιατρικές εξετάσεις και παροχή ιατρικών συμβουλών.

Στην κατοχή του βρέθηκαν43 βαζάκια με αυτοσχέδιες κρέμες, έξι μεγεθυντικοί φακοί, τρία βιβλία με ιατρικές συμβουλές, 44 σύριγγες, από τις οποίες οι τέσσερις ήταν χρησιμοποιημένες και διάφορα έγγραφα εξετάσεων. Οι αστυνομικοί πάντως εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 54χρονος να είχε εφαρμόσει την ίδια μέθοδο και σε άλλες περιοχές της χώρας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ