Ξανθές και οι τρεις αλλά τόσο διαφορετικές: Αντα, Μαριάνθη, Αλεξία οι σύζυγοι Παπανδρέου χθες στο Ζάππειο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξανθές και οι τρεις αλλά τόσο διαφορετικές: Αντα, Μαριάνθη, Αλεξία οι σύζυγοι Παπανδρέου χθες στο Ζάππειο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακριτικές, πάντα στο πλευρό των συζύγων τους, των τριών γιων του Ανδρέα Παπανδρέου, προσέλκυσαν τη Δευτέρα το ενδιαφέρον όσων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο.

Aν και πλέον είναι και οι τρεις ξανθές, το στυλ τους είναι εντελώς διαφορετικό.
Η αεροναυπηγός Αντα Παπανδρέου εμφανίστηκε με το γνωστό boho στυλ που έχει υιοθετήσει εσχάτως: Μακριά ξανθά μαλλιά επιμελώς ατημέλητα, μεγάλος κοκάλλινος σκελετός γυαλιών σε χρώμα μελί, ολόμαυρο αμάνικο φόρεμα και χαμηλές γόβες που είχαν την κόκκινη σόλα που συνήθως παραπέμπει στη γνωστή φίρμα Louboutin.


Η δημοσιογράφος Μαριάνθη Αλεξίου, σύζυγος του Αντρίκου Παπανδρέου, με νεορομαντικό στυλ, φλοράλ φαρδιά φούστα και ένα στενό αμάνικο πουκάμισο με διαφάνεια, πιο ξανθιά παρά ποτέ, μαυρισμένη και εξαιρετικά γυμνασμένη.

Η Αλεξία Κληρονόμου, σύζυγος του Νίκου, ήταν η πιο επικοινωνιακή από όλες. Χαμογελαστή, συνομιλούσε με τους διπλανούς της και έδειχνε να απολαμβάνει τα τεκταινόμενα. Φορούσε ολόμαυρο φόρεμα και κρατούσε ένα εξαιρετικό cluch που έμοιαζε με δημιουργία του οίκου Bottega Veneta.

Φωτογραφίες Eurokinissi, fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ