Αντάρτες έκαναν πάρτι στην αμερικανική πρεσβεία στη Λιβύη -Χάος και βουτιές στην πισίνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αντάρτες έκαναν πάρτι στην αμερικανική πρεσβεία στη Λιβύη -Χάος και βουτιές στην πισίνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει χαθεί παντελώς πλέον ο έλεγχος στη Λιβύη, με τους αντάρτες ουσιαστικά να δρουν ανενόχλητοι. Χαρακτηριστικό αυτού το γεγονός ότι έστησαν... πάρτι στην αμερικανική πρεσβεία στην Τρίπολη, μετατρέποντας το συγκρότημα σε water park.

Στο YouTube δημοσιεύθηκε βίντεο που δείχνει τους αντάρτες να έχουν καταλάβει την πρεσβεία, που εκκενώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα. Στο υλικό εμφανίζονται οι ένοπλοι να έχουν στήσει ουσιαστικά ένα πάρτι στο συγκρότημα, κάνοντας μάλιστα και βουτιές από μπαλκόνι στην πισίνα.

Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στη Λιβύη Ντέμπορα Τζόουνς- η οποία δεν βρίσκεται στη χώρα -έγραψε στο Twitter ότι οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν ότι έγινε κατάληψη στην πρεσβεία, αλλά πρόσθεσε ότι πλέον το συγκρότημα φρουρείται και ότι δεν έχει λεηλατηθεί.

Από την πλευρά τους οι αντάρτες χαρακτήρισαν το περιστατικό στην πισίνα ως μεμονωμένο γεγονός και υποστήριξαν ότι δεν επρόκειτο για κατάληψη της πρεσβείας, ούτε για λεηλασία των γραφείων της. Εκπρόσωπος των ανταρτών παραδέχθηκε ότι πρωταγωνιστές του βίντεο με τις βουτιές είναι οι ένοπλοι που είχαν αναλάβει τη φύλαξη της πρεσβείας και πρόσθεσε ότι τη συμπεριφορά τους δεν την καταδικάζουν, αλλά ούτε και την αποδέχονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ