«Μπλέξιμο» με τις εκλογές στις Σέρρες -Στο ΣτΕ προσέφυγε ο υποψήφιος που έχασε για 12 ψήφους - iefimerida.gr

«Μπλέξιμο» με τις εκλογές στις Σέρρες -Στο ΣτΕ προσέφυγε ο υποψήφιος που έχασε για 12 ψήφους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης που έχασε τον Δήμο για μόλις 12 ψηφοδέλτια από τον αντίπαλό του Πέτρο Αγγελίδη.Ο κ. Φωτιάδης ζητάει από το ΣτΕ να αναιρεθεί η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών με την οποία απορρίφθηκε η ένστασή του κατά του εκλογικού αποτελέσματος στον Δήμο Σερρών.

Οπως, αναφέρει ο κ. Φωτιάδης επί συνόλου 74.346 εγγεγραμμένων, ψήφισαν 42.260. Εξ αυτών τα 2.113 ψηφοδέλτια ήταν λευκά και τα 2.129 άκυρα, ενώ από τα 38.018 έγκυρα ψηφοδέλτια έλαβε εκείνος 19.003 και ο αντίπαλος του και εκλεγείς δήμαρχος κ. Αγγελίδης έλαβε 19.015. Δηλαδή, η διαφορά των ψηφοδελτίων μεταξύ των δυο μονομάχων ανέρχεται στα 12.

Στην αίτησή του αναφέρεται λεπτομερειακά ανά εκλογικό τμήμα στα άκυρα και έγκυρα ψηφοδέλτια και τις αλλαγές στην καταμέτρηση που πρέπει να γίνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ