Εξι μήνες με αναστολή στην υποψήφια της Χρυσής Αυγής, Θέμιδα Σκορδέλη - iefimerida.gr

Εξι μήνες με αναστολή στην υποψήφια της Χρυσής Αυγής, Θέμιδα Σκορδέλη

Εξι μήνες με αναστολή στην υποψήφια της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με αναστολή, επιβλήθηκε στην Θέμιδα Σκορδέλη. Η υποψήφια της Χρυσής Αυγής κατηγορούταν για κατοχή εκρηκτικών υλών, αλλά αντιμετωπίζει κι άλλες κατηγορίες, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όπως και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η τελευταία κατηγορία σε βάρος της κ. Σκορδέλη, γνωστή από τη δράση της κατά των μεταναστών στον Αγιο Παντελεήμονα, αφορά την επίθεση εναντίον Αφγανών μεταναστών, υπόθεση της οποίας η εκδίκαση έχει αναβληθεί οχτώ φορές, η τελευταία επ' αόριστον.

Πέρα από το αδίκημα της κατοχής εκρηκτικών υλών, η υποψήφια της ΧΑ κατηγορούνταν και για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και πλαστογραφία, αλλά αθωώθηκε. Η κ. Σκορδέλη είχε κριθεί προφυλακιστέα- τον προηγούμενο Ιανουάριο- για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Ομως, στις αρχές Αυγούστου αποφυλακίστηκε με εγγύηση 3.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους, με βούλευμα του Συμβούλιο Εφετών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Χρυσή Αυγή Θέμις Σκορδέλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ