Προεδρικά συζυγικά καβγαδάκια: Γιατί η Μπρούνι δημιούργησε σκηνή στον Σαρκοζί ενώ έκαναν διακοπές στο Μπαλί - iefimerida.gr

Προεδρικά συζυγικά καβγαδάκια: Γιατί η Μπρούνι δημιούργησε σκηνή στον Σαρκοζί ενώ έκαναν διακοπές στο Μπαλί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στη Γαλλία έπειτα από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Parisien» για τη σχέση μεταξύ των δύο συζύγων Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που έχει αναπαραχθεί μαζικά από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι φέρεται να είχε έναν επικό καβγά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Αντικείμενο της συζυγικής διαμάχης ήταν, σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται άτομο του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού, το ενδεχόμενο επιστροφής του πρώην προέδρου της Γαλλίας στην ενεργό πολιτική δράση. Η Κάρλα Μπρούνι φέρεται να διαφωνεί με αυτήν του την επιλογή, γιατί θέλει την ησυχία της και δημιούργησε ολόκληρη σκηνή.

Η εφημερίδα μεταφέροντας δηλώσεις φιλικού προσώπου της Μπρούνι, που διατηρεί την ανωνυμία του, τονίζει ότι η τραγουδίστρια έχει κακές και τραυματικές αναμνήσεις από την πενταετή της «θητεία» ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και για αυτό θέλει μια ήσυχη ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ