Αυτές είναι οι πόλεις που γεννούν δισεκατομμυριούχους -Οι 25 «κυψέλες» του χρήματος σε όλον τον πλανήτη [λίστα] - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι πόλεις που γεννούν δισεκατομμυριούχους -Οι 25 «κυψέλες» του χρήματος σε όλον τον πλανήτη [λίστα]

Αυτές είναι οι πόλεις που γεννούν δισεκατομμυριούχους -Οι 25 «κυψέλες» του χρήμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν αρκετές πόλεις οι οποίες θεωρούνται «πρωτεύουσες» του χρήματος είτε επειδή προσφέρουν τεράστιες ευκαιρίες για επενδύσεις είτε απλά επειδή σε αυτές κατοικούν οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη, ωστόσο, ποιες είναι οι πραγματικές γενέτειρες των πλουσίων;Το buisiness insider έκανε μια έρευνα κατασκευάζοντας ένα γράφημα στο οποίο απεικονίζονται οι πόλεις εκείνες οι οποίες γέννησαν τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους.

Στην κορυφή βρίσκεται η Νέα Υόρκη, καθώς, στο «Μεγάλο Μήλο» έχουν γεννηθεί 52 δισεκατομμυριούχοι, δηλαδή το 3,09% των ζάμπλουτων του πλανήτη.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Μσχα και το Λονδίνο στην τρίτη

Στην αμερικανική μεγαλούπολη, μάλιστα, ζουν και εργάζονται τουλάχιστον 70 πολύ-εκατομμυριούχοι, οι περισσότεροι από κάθε άλλη χώρα. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στη μελέτη, ένας στους 21 Νεοϋορκέζους είναι εκατομμυριούχος που σημαίνει το 4.63% του πληθυσμού. Στη νούμερο ένα θέση είναι το Μονακό, με αναλογία 3 στους 10.

Αυτές είναι οι πόλεις που γεννούν δισεκατομμυριούχους -Οι 25 «κυψέλες» του χρήματος σε όλον τον πλανήτη [λίστα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ