Η Ντόρα κάνει πόλεμο: Ο ΕΝΦΙΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου - iefimerida.gr

Η Ντόρα κάνει πόλεμο: Ο ΕΝΦΙΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυκνώνουν οι φωνές -ακόμα και εντός της Νέας Δημοκρατίας- για τις στρεβλώσεις που έχει προκαλέσει η επιβολή του ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα, η τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη τη Δευτέρα -αρκετά αιχμηρή, το δίχως άλλο- αποκτά και ένα ιδιαίτερο σημασιολογικό βάρος.

Μιλώντας στον Real Fm, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πώς πρέπει να αποκατασταθούν οι αδικίες που δημιουργήθηκαν από την επιβολή του φόρου για να συμπληρώσει: «Ο ΕΝΦΙΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Έχει βγάλει από τα ρούχα του το σύνολο των Ελλήνων πολιτών», σημείωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι είναι απαραίτητη η χαλάρωση της φορολογικής πολιτικής.

Παράλληλα, διεμήνυσε πως η Νέα Δημοκρατία, ως η βασική πολιτική δύναμη της χώρας, πρέπει να καταβάλει προσπάθεια ώστε να επετεύχθη μια μίνιμουμ συναίνεση στα μεγάλα θέματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ