Βούλτεψη: Λεφτά δεν υπάρχουν - iefimerida.gr

Βούλτεψη: Λεφτά δεν υπάρχουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την γνωστή ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται χρησιμοποίησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι.

«Δεν είναι συνετό να λες για κόκκινες γραμμές όταν πας σε μια συζήτηση», τόνισε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ, ενώ επεσήμανε ότι λεφτά δεν υπάρχουν.

«Το να μην πληρώνει κανείς κανέναν φόρο δεν υπάρχει» ανέφερε, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για ασάφεια. «Τι θα φορολογήσει, τον πλούτο; τη μικρή, τη μεγάλη την πολύ μεγάλη περιουσία;» διερωτήθηκε,

Η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε δε την ονοματολογία για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως παγίδα και ως λάθος συζήτηση. Εξήγησε ότι κάθε πρόσωπο που μπορεί να κρατήσει ενωμένο το έθνος είναι ικανό για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι το θέμα αυτό θα τεθεί στο χρόνο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ