Κωνσταντινόπουλος: Στο ΠΑΣΟΚ να σταματήσουμε τα μνημόσυνα και να κάνουμε γενέθλια - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος: Στο ΠΑΣΟΚ να σταματήσουμε τα μνημόσυνα και να κάνουμε γενέθλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι η χώρα έχει κάνει το επόμενο βήμα αλλά προειδοποίησε με αφορμή την «προεδρολογία» ότι υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας.

«Υπάρχουν πολλά πρόσωπα που μπορούν να συμβολίσουν τη χώρα μετά το μνημόνιο, υπάρχουν άνθρωποι επιτυχημένοι που μπορούν να σηματοδοτήσουν κάτι διαφορετικό», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ενώ τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει την πεπατημένη του παλιού πολιτικού συστήματος στο θέμα αυτό».

Ενόψει των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές που αρχίζει την Τρίτη στο Παρίσι, ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι «οι εταίροι μας πρέπει να κατανοήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια και τις θυσίες των πολιτών αλλά και της κυβέρνησης τα τελευταία 4 χρόνια». Έθεσε ως παράδειγμα τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, επισημαίνοντας ότι «στο πετρέλαιο θα έχουμε ως ισοδύναμα ότι ο κόσμος δεν θα κρυώνει και θα έχουμε αυξημένα έσοδα... Πρέπει να κατανοήσουν (σ.σ οι δανειστές) ότι τα ισοδύναμα είναι μέσα στη διόρθωση των μέτρων.»

Για το ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε με έμφαση ότι «ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κάνουμε μνημόσυνα, είναι ώρα να κάνουμε και γενέθλια, ζητώντας την ίδρυση μια μεγάλης δημοκρατικής παράταξης μέσα από τα λάθη του παρελθόντος, και όλοι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ