Τι αποκάλυψε ο μητροπολίτης Ανθιμος στο κήρυγμά του: Τζιχαντιστές που κόβουν λαιμούς μεταξύ των παράνομων μεταναστών στο Αιγαίο - iefimerida.gr

Τι αποκάλυψε ο μητροπολίτης Ανθιμος στο κήρυγμά του: Τζιχαντιστές που κόβουν λαιμούς μεταξύ των παράνομων μεταναστών στο Αιγαίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος ξάφνιασε την Κυριακή κατά το κήρυγμά του στον Ιερό Ναό Γρηγορίου Παλαμά, ισχυριζόμενος -από άμβωνος- ότι έχει πληροφορίες για τζιχαντιστές που φτάνουν στο Αιγαίο ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες.

«Εχω πληροφορίες ότι μέσα εκεί υπάρχουν και από αυτούς που κόβουν λαιμούς» είπε σύμφωνα με το Εθνος και τη στήλη «Γραφικότητες» ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης. Το «μέσα εκεί» που ανέφερε ήταν «καραβιές παράνομων μεταναστών που εκφράζουν σύγχρονοι δουλεμπόριο στο Αιγαίο.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ