Νέα τραγωδία με μετανάστες -Τουλάχιστον 41 πνίγηκαν προσπαθώντας να φτάσουν στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Νέα τραγωδία με μετανάστες -Τουλάχιστον 41 πνίγηκαν προσπαθώντας να φτάσουν στην Ευρώπη

Νέα τραγωδία με μετανάστες -Τουλάχιστον 41 πνίγηκαν προσπαθώντας να φτάσουν στην
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό τέλος είχε, για μία ακόμη φορά, η προσπάθεια δεκάδων παράνομων μεταναστών να φτάσουν στην Ευρώπη. Η ακτοφυλακή της Τυνησίας ανέσυρε τουλάχιστον 41 σορούς ανθρώπων προερχόμενων κατά κύριο λόγο από τη Συρία, που αναζητούσαν μία καλύτερη τύχη.

Η έρευνα ξεκίνησε την Παρασκευή, όταν κάποιες σοροί σε αποσύνθεση ξεβράστηκαν σε ακτή, μετά από το ναυάγιο ενός ακόμη σκάφους που τους μετέφερε από τη βόρεια Αφρική, στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τον Μουσταφά Αμπντέλ Κεμπίρ, δήμαρχο της πόλης Μπεν Γκερντάν, στα σύνορα με τη Λιβύη, τα έγγραφα που βρέθηκαν στις σορούς δείχνουν ότι οι περισσότεροι μετανάστες ήταν από τη Συρία, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονταν γυναίκες και παιδιά. Πιθανότατα οι απελπισμένοι άνθρωποι επιβιβάστηκαν σε ένα υπερφορτωμένο φουσκωτό σκάφος, το οποίο έφυγε από τη Λιβύη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ναυάγιο μετανάστες ειδήσεις τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ