Φώτης Κουβέλης: «Λίγο πιο εκεί είναι η θέση του ψώνιου» - iefimerida.gr

Φώτης Κουβέλης: «Λίγο πιο εκεί είναι η θέση του ψώνιου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς θα διεξαχθεί 2 με 5 Οκτωβρίου, όπως προέκυψε από την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σάββατο 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Φώτης Κουβέλης κλείνοντας τη συνεδρίαση σήκωσε το γάντι και απάντησε στη κριτική στελεχών και βουλευτών (Μαρία Γιαννακάκη, Γιάννης Πανούσης), που τον επέκριναν για αμηχανία και ότι η ΔΗΜΑΡ αν δεν στηρίξει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Φλεβάρη δεν μπορεί να κατηγορηθεί για μικροπολιτικά παιχνίδια. «Δεν είναι θέση, συντρόφισσες και σύντροφοι, ότι αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να βγαίνεις και να λες αποδέχομαι ή δεν αποδέχομαι, διότι λίγο πιο εκεί είναι η θέση του ψώνιου. Γι' αυτό λοιπόν την κατάλληλη στιγμή, στη δεδομένη ώρα».

Σε σύνολο 108 μελών, υπέρ της διεξαγωγής του Συνεδρίου τον Οκτώβριο τάχτηκαν 63 μέλη, 17 μέλη υπερψήφισαν πρόταση πραγματοποίησής του το Νοέμβριο, ενώ 24 μέλη υποστήριξαν την πρόταση της "μεταρρυθμιστικής τάσης" για αναβολή του Συνεδρίου. Καταγράφηκαν και 4 λευκά.

Στη συνεδρίαση εγκρίθηκαν τα κείμενα θέσεων, ο κανονισμός προσυνεδριακών διαδικασιών και το σχέδιο καταστατικού του Συνεδρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ