Στη δημοσιότητα σπάνιες και άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ -Βρέθηκαν σε σπίτι στην Καλιφόρνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη δημοσιότητα σπάνιες και άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ -Βρέθηκαν σε σπίτι στην Καλιφόρνια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Bridget Harris είχε πάντα να λέει για τον παππού της Paul T. Lipari. Βοηθούσε σε αυτό και η μητέρα της που όταν ήταν μικρή της έλεγε πολλές ιστορίες του από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Κανένας, όμως, δεν περίμενε πως φεύγοντας από τη ζωή τους άφησε ένα σπάνιο υλικό με φωτογραφίες του Χίτλερ.

Ο Lipari, όπως γράφει η Daily Mail, αφού κατάφερε να επιβιώσει από την απόβαση της Νορμανδίας ο άφησε σε μια κρύπτη κάποια σουβενίρ συμπεριλαμβανομένων και σπάνιων φωτογραφιών του Αδόλφου Χίτλερ. Στο κουτί αυτό που ήταν κρυμμένο στο πατρικό σπίτι της Harris, στην Καλιφόρνια υπήρχαν μέσα φωτογραφίες, χάρτες και γράμματα της εποχής.

Σε αυτές τις φωτογραφίες εμφανίζεται ένας... άλλος Χίτλερ. Σε μια φωτογραφία ο Χίτλερ με ένα ελαφάκι. Στη λεζάντα της γράφει: "Ο Φύρερ είναι φίλος με τα ζώα". Σε μια δεύτερη εμφανίζεται να χαιρετά χαμογελαστός εργαζομένους, ενώ σε μια τρίτη συνομιλεί με τραυματίες.

Στη σπάνια συλλογή βρέθηκε και μια φωτογραφία του 1916 από το νοσοκομείο στο Berlitz, όπου ανάρρωνε για δύο μήνες μετά από τραυματισμό που είχε στη μάχη του Somme.

Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από τον Heinrich Hoffmann, επίσημο φωτογράφο του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ