Σφοδρή χαλαζόπτωση και... κρύο στα Ιωάννινα -Επεσε κατά 14,7 βαθμούς η θερμοκρασία! - iefimerida.gr

Σφοδρή χαλαζόπτωση και... κρύο στα Ιωάννινα -Επεσε κατά 14,7 βαθμούς η θερμοκρασία!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή χαλαζόπτωση αλλά και... ψύχος (απότομη πτώση θερμοκρασίας κατά 14,7 βαθμούς Κελσίου) για την εποχή, πλήττουν εδώ από το μεσημέρι περιοχές του νομού Ιωαννίνων.

Το χαλάζι έχει στρωθεί για τα καλά, ενώ οι δρόμοι σε πολλά σημεία έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής δέχεται ασταμάτητα κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια και ισόγεια καταστημάτων και κατοικιών.

Στην Εθνική Οδό, στην είσοδο της πόλης, διεξάγεται με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων, καθώς ο δρόμος έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε λίμνη. Στον κεντρικό δρόμο που ενώνει τα προάστια, Νεοχωρόπουλο και Σεισμόπληκτα με την πόλη των Ιωαννίνων διεκόπη η κυκλοφορία, αφού η στάθμη του νερού ανέβηκε επικίνδυνα.

Μικροδιακοπές παρατηρούνται στην ηλεκτροδότηση, το ίδιο και στο σήμα το τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Ανατολή Ιωαννίνων, έχουν καταγραφεί 20,2 χιλιοστά βροχής ανά ώρα, ενώ είναι απότομη η πτώση της θερμοκρασίας την τελευταία ώρα κατά 14,7 βαθμούς Κελσίου!

Πηγή φωτό: epirusgate.blogspot.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ