Στο νοσοκομείο η κωμικός Τζοάν Ρίβερς: Σταμάτησε να αναπνέει κατά τη διάρκεια εγχείρησης - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο η κωμικός Τζοάν Ρίβερς: Σταμάτησε να αναπνέει κατά τη διάρκεια εγχείρησης

Στο νοσοκομείο η κωμικός Τζοάν Ρίβερς: Σταμάτησε να αναπνέει κατά τη διάρκεια εγ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθερή χαρακτηρίσαν οι γιατροί την υγεία της Αμερικανίδας κωμικού Τζοάν Ρίβερς, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 28 Αυούστου γιατί σταμάτησε να αναπνέει κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης. Οι γιατροί έβαλαν την ηθοποιό σε τεχνητό κώμα.

Η κόρητης, Μελίσα Ρίβερς, ευχαρίστησε όλους τους φαν για την "αγάπη και την υποστήριξη. Οπως αναφέρει, η κωμικός μεταφέρθηκε στο Mount Sinai Hospital στη Νέα Υόρκη το πρωί της 28ης Αυγούστου μετά από επιπλοκές που προέκυψαν κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο λαιμό και η Ρίβερς σταμάτησε να αναπνέει.

«Σας ζητούμε να συνεχίσει να προσεύχεστε για αυτήν» δήλωσε η Μελίσα και ευχαρίστησε όλους για την συντριπτική αγάπη και την υποστήριξη τους για τη μητέρα της.

Το HollywoodLife.com έχει μάθει αποκλειστικά, ότι αν μια απόφαση ζωής και θανάτου θα πρέπει να γίνει, τότε το βάρος πέφτει στη Μελίσα: «Αν τυχόν πρέπει να "τραβήξουν το βύσμα" δε θα γίνει χωρίς την άδεια της Μελίσα» αναφέρει πηγή κοντά στην ηθοποιό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ