Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Αυγούστου

Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς που έχετε γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη, για να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας (1-10 Απριλίου, δηλαδή) θα αντιμετωπίσετε κάποια ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, καθώς η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σας. Η Αφροδίτη όμως από τον Λέοντα δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα για σας, προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Γενικά η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικοί έρωτες ή απρόσμενες αλλαγές στα σχέδιά σας. Σήμερα προσέξτε τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, γιατί δεν αποκλείεται να σας βάλουν τρικλοποδιές ή γενικότερα τα πράγματα να μην είναι όπως θα θέλατε. Προσπαθήστε, λοιπόν, να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στον χώρο της εργασίας σας, αρκεί να είστε σίγουροι ότι έχουν ρεαλιστική βάση. Το Σαββατοκύριακο θα πιεστείτε λίγο για ένα οικονομικό σας θέμα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η νέα θέση του Ήλιου στην Παρθένο είναι ευνοϊκή, φέρνοντάς σας κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Σήμερα όμως, η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα μπορεί να μπερδεύει κάπως τα πράγματα. Μην αναμίξετε φίλους με τα προσωπικά σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Κάποια θέματα οικογενειακά και ακίνητης περιουσίας έρχονται τώρα στο φως, θα πρέπει όμως να αποφύγετε την υπερβολή στην συμπεριφορά σας. Προκύπτουν αρκετά έξοδα. Στον χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να βάλετε μια τάξη. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 -15 Μαΐου προσέχετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ρήξεις, ιδίως την Κυριακή.

Δίδυμοι

Εσάς τους Διδύμους σας απασχολούν θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά. Μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος ή να σας απασχολούν κάποια αντρικά πρόσωπα. Αποφύγετε τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Ωστόσο, η καθημερινή σας ζωή αλλάζει και κάποια θέματα που την αφορούν παίρνουν τώρα ένα νέο, σημαντικό δρόμο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου αλλά και στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Όμως, στον τομέα της δουλειάς ή της υγείας σας δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αντίξοες καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους κάτι γίνεται στον οικονομικό τομέα σας. Αποφύγετε να συζητάτε οικονομικά θέματα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, καθώς είναι πιθανό να εξαπατηθείτε. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουνίου, ένα όνειρό σας, που ενδεχομένως να έχει και οικονομικές προεκτάσεις, ίσως σήμερα φανεί απατηλό. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και γενικότερα με ό,τι για σας σημαίνει δημιουργία μπορεί να παρουσιάσουν ουσιαστικά προβλήματα, καλώντας σας να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες με τον Ήλιο, κυβερνήτη πλανήτη σας, να βρίσκεται στην Παρθένο θέλετε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, όμως, σήμερα Παρασκευή, κάτι απατηλό μπορεί να συμβεί. Προσέχετε. Για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουλίου τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά, όπως και για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, με την Αφροδίτη να έχει περάσει πια στο δικό σας δεκαήμερο. Ο Άρης όμως δημιουργεί σημαντικές καταστάσεις στην οικογενειακή σας ζωή ή το σπίτι (μετακινήσεις, μετακομίσεις, επισκευές), οι οποίες σας πιέζουν. Μην τα βάζετε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και φροντίστε τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας.

Παρθένος

Παρθένοι μου, εσείς που σήμερα, Παρασκευή, έχετε γενέθλια θα πρέπει να προσέχετε. Υπάρχουν σημαντικές και ουσιαστικές εκτιμήσεις, οι οποίες όμως είναι λαθεμένες και θα πρέπει να τις προσέξετε. Κάποιες παραπλανητικές καταστάσεις μπορεί να υπάρξουν με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Οι μυστικές επαφές ευνοούνται. Οι μετακινήσεις σας, οι καθημερινές σας επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και οι εντάσεις μπορεί να σας κουράζουν. Προσέχετε τους συγγενείς και τους φίλους σας, που αυτόν τον καιρό είναι σημαντικοί για σας.

Ζυγός

Εσάς τους Ζυγούς σας απασχολεί μια μυστική επαφή ή κάποια προβλήματα φίλων, ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς σας. Όμως, η καθημερινή σας ζωή αλλάζει, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο. Ο Δίας ευνοεί τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σας, αν και τα οικονομικά σας δεν φαίνεται να είναι αρκετά καλά. Ο προβληματισμός σας για τον τομέα των οικονομικών σας δημιουργεί εντάσεις, οι οποίες φέρνουν διαφωνίες με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή είναι αρκετά ευχάριστη. Θα πρέπει όμως να προσέχετε τις υπερβολές. Με τον Δία στον Λέοντα, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, γίνεστε υπερβολικά αισιόδοξοι και μπορεί να κάνετε και λάθη. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας προκαλεί κάποιον εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια λάθη, στα οποία θα σας ωθήσουν αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί στο τέλος Νοεμβρίου η Παρασκευή είναι μια παραπλανητική ημέρα, αν και γενικότερα βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή φάση. Ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου ή στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Αυτό το διάστημα υπάρχει ένα ενεργό παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς, όμως, από τις 14 Σεπτεμβρίου και μετά, που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας, μπορεί να αποκαλυφθεί. Τότε οι καταστάσεις θα σας ευνοούν, ώστε να μάθετε τι συμβαίνει παρασκηνιακά αυτή την περίοδο. Τα ταξίδια σας και κάποιες σημαντικές νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις σας προγραμματίστε τες για την Παρασκευή και το Σάββατο, όμως προσέχετε τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου ευνοείστε από τον Ήλιο που έχει περάσει στην Παρθένο, όμως θα πρέπει να προσέχετε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί τώρα να βρει λύση. Ενδεχομένως να έχετε την βοήθεια δυνατών προσώπων. Παρ' όλα αυτά, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτοχρονιά θα πρέπει μέχρι τον Νοέμβριο να προσέχετε θέματα που προκύπτουν και έχουν σχέση με τον τομέα των οικονομικών σας.

Υδροχόος

Εσάς τους Υδροχόους τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν. Αν και η Αφροδίτη και ο Δίας απέναντι από το ζώδιό σας ευνοούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ή ακόμη φέρνουν και καινούργιες, ένα επαγγελματικό ή ένα κοινωνικό σας θέμα σας φορτίζει. Ειδικά το Σαββατοκύριακο μπορεί να είστε πολύ πιεσμένοι. Φροντίστε να είστε πολύ συνετοί και συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ζητούν την προσοχή σας.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες του Φεβρουαρίου σήμερα μπορεί να κάνετε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις, με την αντίθεση Ήλιου- Ποσειδώνα να σας οδηγεί σε λάθη. Όμως, θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας αλλά και με τα ταξίδια, τις επαφές και τις συμφωνίες σας ευνοούνται. Ακόμη και αν υπάρχουν πιέσεις, τώρα μπορούν να ξεπεραστούν. Βέβαια προσέχετε, μην υπερβαίνετε τις δυνάμεις σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τα πράγματα, όμως το Σαββατοκύριακο δεν είναι κατάλληλο για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, γιατί δεν θα έχουν την πορεία που επιθυμείτε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ