MSN Messenger: Το πρώτο δημοφιλές μέσο δικτύωσης -Κάποτε είχε 330 εκατ. χρήστες, τώρα κλείνει οριστικά - iefimerida.gr

MSN Messenger: Το πρώτο δημοφιλές μέσο δικτύωσης -Κάποτε είχε 330 εκατ. χρήστες, τώρα κλείνει οριστικά

Οι ημέρες της δόξας του MSN Messenger πέρασαν ανεπιστρεπτί και πλέον βγαίνει στη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2013 η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, MSN Messenger, θα ενσωματωνόταν σταδιακά στο Skype. Από τότε όμως το πρόγραμμα συνέχισε να λειτουργεί αυτόνομο στην Κίνα.

Τώρα όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Zdnet, το Messenger θα διακόψει οριστικά τη λειτουργία τους, καθώς και η κινέζικη έκδοσή του θα κλείσει.

Στο απόγειο της λειτουργίας του, το MSN Messenger είχε 330 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, περίπου τα τρία τέταρτα όλων των σημερινών χρηστών του Gmail.

Οπως σημειώνεται στο άρθρο, η... συνταξιοδότηση του MSN Messenger θα προκαλέσει ένα είδος τεχνολογικής νοσταλγίας σε πολλούς από τους φανατικούς του χρήστες, καθώς αρκετοί από αυτούς μέσω του προγράμματος έκαναν καινούργιους φίλους, βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους ή χώρισαν.

Να σημειωθεί πως το MSN Messenger θα κατεβάσει διακόπτες στην Κίνα στις 31 Οκτωβρίου και η Microsoft προσφέρει σε όλους τους Κινέζους χρήστες της υπηρεσίας ένα κουπόνι δωρεάν χρήσης του Skype, προκειμένου να τους φανεί ευκολότερη η μετάβαση στη... νέα τεχνολογική εποχή.

MSN Messenger: Το πρώτο δημοφιλές μέσο δικτύωσης -Κάποτε είχε 330 εκατ. χρήστες, τώρα κλείνει οριστικά | iefimerida.gr 0

Το MSN Messenger στην αρχική του μορφή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ