Μετά τον σάλο ο Νίκος Νικολόπουλος καλεί τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου στην Αθήνα να τα πούνε - iefimerida.gr

Μετά τον σάλο ο Νίκος Νικολόπουλος καλεί τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου στην Αθήνα να τα πούνε

Μετά τον σάλο ο Νίκος Νικολόπουλος καλεί τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου στην
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα φαίνεται πως προσπαθεί ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ο οποίος μετά τα «γαλλικά» που έγραψε προς τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου τώρα τον καλεί σε εκδήλωση στην Αθήνα.Την Πέμπτη ο ανεξάρτητος βουλευτής, παρά τον σάλο που προκάλεσε το tweet του και στο οποίο αποκαλούσε τον Ξαβιέ Μπετέλ που@τ@@ιο, έδειξε αμετανόητος δηλώνοντας ότι δεν δέχεται να προσχωρήσει στη λογική της γκέι ατζέντας.

Ωστόσο, την Παρασκευή φαίνεται πως προσπάθησε να ανασκευάσει και, όπως, ανακοίνωσε το κόμμα του έστειλε επιστολή στον Ξαβιέ Μπετέλ, με την οποία του θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα για δημόσιο διάλογο και τον καλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα. Ενώ εκ μέρους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος καταθέτει σχετική ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ