Κουβέλης: Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Κουβέλης: Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χαρτιά του άνοιξε ο Φώτης Κουβέλης για πρώτη φορά, και κατά την εισήγησή του στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της ΚΟ και Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση, ούτε υπήρξε βολιδοσκόπηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Το θέμα θα κριθεί στο χρόνο του, σε συνάρτηση με το πολιτικό κλίμα εκείνης της εποχής και τις ασκούμενες πολιτικές».

Η εκσυγχρονιστική πτέρυγα κατέθεσε κείμενο-έκκληση για αναβολή του συνεδρίου, έως ότου, όπως αναφέρουν, να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο.

Από τη σημερινή συνεδρίαση απουσιάζουν ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης (για προσωπικούς λόγους), η Νίκη Φούντα( η οποία βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό) και ο Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να δώσει το «παρών» κανονικά στην αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ