Iσχυρό ενδιαφέρον ΟΠΑΠ-GFP για το ιπποδρομιακό στοίχημα - iefimerida.gr

Iσχυρό ενδιαφέρον ΟΠΑΠ-GFP για το ιπποδρομιακό στοίχημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή της να υποβάλει προσφορά για το δικαίωμα αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια, ανακοίνωσε η ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η προσφορά θα υποβληθεί μέσω της συμμετοχής της θυγατρικής της ΟΠΑΠ, OPAP Investments Ltd, ως επικεφαλής μέλος (lead member), σε Ενωση Εταιρειών με την βρετανική επενδυτική εταιρεία Global Family Partners Ltd.

Η ΟΠΑΠ έχει δεσμευθεί ότι το τίμημα που θα προσφέρει στο πλαίσιο του διαγωνισμού από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν θα υπολείπεται του ποσού των 40 εκατ. ευρώ.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΠΑΠ

«Η ΟΠΑΠ ΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 21 του Ν.3556/2007 και την απόφαση 3/347/12.07.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει ότι, μέσω της συμμετοχής της θυγατρικής της εταιρείας OPAP Investments Ltd, ως επικεφαλής μέλος (lead member), σε ένωση εταιρειών με την βρετανική επενδυτική εταιρεία Global Family Partners Ltd, θα υποβάλλει προσφορά για το δικαίωμα αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια, έχοντας δεσμευθεί ότι, το τίμημα που θα προσφέρει στο πλαίσιο της προκηρυχθησόμενης από το ΤΑΙΠΕΔ διαγωνιστικής διαδικασίας, δεν θα υπολείπεται του ποσού των 40.000.000 ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στοίχημα ΟΠΑΠ ιπποδρομικό στοίχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ