Εντοπίστηκε δελφίνι - αλμπίνο στην Αδριατική [εικόνες] - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε δελφίνι - αλμπίνο στην Αδριατική [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές φορές έχει αναφερθεί από μάρτυρες ότι έχουν δει δελφίνι να πάσχει από αλφισμό, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε αποδειχθεί.

Τελικά, ένα δελφίνι - αλμπίνο απαθανατίστηκε σε φωτογραφίες να πλέει στην Αδριατική. «Αυτή είναι η πρώτη καταγεγραμμένη παρατήρηση ενός δελφινιού - αλμπίνου στην Αδριατική και τη Μεσόγειο» αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κητοειδών του Riccione που συνεργάζεται με το Blue World Institute για τη διάσωση των θαλάσσιων θηλαστικών και χελωνών.

«Το δικό μας ρινοδέλφινο, που το ονομάσαμε Αλμπους, είναι ελεύθερο και με τη βοήθειά μας και προστατευμένο» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Φάνηκε να είναι καλά στην υγεία του, σε καλή κατάσταση η διατροφή του και καθόλου απομονωμένο από τα άλλα δελφίνια. Πάντως, υπάρχει μια πιθανότητα άλλα ζώα να απομονώνουν τους αλμπίνους για να μειώσουν τον κίνδυνο να εντοπίζονται από τους κυνηγούς. Ωστόσο τα ρινοδέλφινα είναι πολύ κοινωνικά και αναλαμβάνουν τη φροντίδα των συντρόφων τους, χωρίς να τους αφήνουν σε κίνδυνο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εντοπίστηκε δελφίνι - αλμπίνο στην Αδριατική [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εντοπίστηκε δελφίνι - αλμπίνο στην Αδριατική [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εντοπίστηκε δελφίνι - αλμπίνο στην Αδριατική [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Εντοπίστηκε δελφίνι - αλμπίνο στην Αδριατική [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Εντοπίστηκε δελφίνι - αλμπίνο στην Αδριατική [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Εντοπίστηκε δελφίνι - αλμπίνο στην Αδριατική [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ