Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Αυγούστου

Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσάς τους Κριούς, ειδικά του Μαρτίου, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Αν μάλιστα έχετε γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου, κάτι θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά καλό για σας τώρα. Με τον Άρη, βέβαια, να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό ίσως κάποιες καταστάσεις τις βιώνετε με πολύ μεγαλύτερο πάθος από ό,τι άλλες φορές. Από τις 14 Σεπτεμβρίου και μετά, που ο Άρης περνά στον Τοξότη, θα είστε πολύ διαφορετικοί. Τώρα είστε μαζεμένοι, λυπημένοι, ή αγωνίζεστε για ένα οικονομικό σας θέμα. Ο Ήλιος στην Παρθένο φωτίζει τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Ωστόσο, σήμερα και πολύ περισσότερο αύριο ίσως υπάρξει κάποιο λάθος. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας, ελέγξτε προσεκτικά τις εξετάσεις ή τα φάρμακα που σας δίνουν, ώστε να αποφύγετε λανθασμένες εκτιμήσεις. Για εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-12 Απριλίου οι μέρες είναι πλέον πιο γλυκές, δεν έχουν την ένταση που είχαν, καθώς η Αφροδίτη έχει απομακρυνθεί από τον Άρη. Γενικότερα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Απριλίου νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές, τις οποίες όμως θα πρέπει να προσέξετε.

Ταύρος

Αν και η ένταση του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και της Αφροδίτης, κυβερνήτη πλανήτη σας, έχει πλέον καταλαγιάσει, τόσο ο Άρης όσο και ο Κρόνος παραμένουν απέναντι από το ζώδιό σας. Για σας τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Μαΐου οι μέρες είναι S.O.S. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας υπάρχουν αρκετά σοβαρά θέματα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο θα πρέπει να προσέχετε. Ενώ η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει ευκαιρίες, μπορεί να κάνετε κάποια λάθη ή γενικότερα κάποιες υπερβολές. Σημαντικά μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα υπάρχουν για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Μαΐου. Ο Πλούτωνας χαράζει νέο δρόμο για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Μαΐου. Αλλαγές, ταξίδια στο εξωτερικό και σημαντικά νομικά ή διαδικαστικά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους, ειδικά του Μαΐου, σήμερα είναι μια μέρα, στην διάρκεια της οποίας μπορείτε να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν μάλιστα έχετε γεννηθεί γύρω στις 31 Μαΐου, θα δείτε τώρα κάποια σημαντικά σας θέματα να επιλύονται. Εξακολουθείτε να προσέχετε τα θέματα της εργασίας ή της υγείας σας. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Ιουνίου. Τώρα είναι μια καλή στιγμή, για να πλησιάσετε συγγενείς ή φίλους. Βέβαια, ο χώρος της οικογένειάς σας, ή ο επαγγελματικός σας τομέας, παρουσιάζει ένα θολό τοπίο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 26-27 Μαΐου. Προσέχετε τα λάθη, τις εξαπατήσεις ακόμη και τις λαθεμένες εκτιμήσεις, οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν μια περίεργη κατάσταση. Μην επιτρέπετε στους φίλους να παρέμβουν στην δουλειά σας, εκτός και αν είστε βέβαιοι ότι μπορούν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις που τους αναθέτετε.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό, σας απασχολούν κάποια οικογενειακά σας θέματα. Γενικότερα, με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο υπάρχει σημαντική ένταση. Ένα οικονομικό σας θέμα σιγά σιγά καταλαγιάζει, αλλά προσέχετε τα οικονομικά σας που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενδεχομένως να είναι κάπως απατηλά. Προσέχετε, λοιπόν, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε συναισθηματικό, παρά το γεγονός ότι η ένταση σιγά σιγά καταλαγιάζει.

Λέων

Για σας τους Λέοντες είναι περίεργες αυτές οι μέρες, κάπως απατηλές. Υπάρχει ασάφεια στον οικονομικό σας τομέα, ενώ γενικότερα η διάθεσή σας είναι κάπως πεσμένη. Ο Δίας εξακολουθεί να είναι φιλικός για σας που έχετε γεννηθεί τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, δημιουργώντας ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Τουλάχιστον κάποια θέματα μπορούν να προωθηθούν. Εσείς, βέβαια, που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 -14 Αυγούστου εξακολουθείτε να ασχολείστε με κάποια οικογενειακή σας υπόθεση. Έχετε μετακινήσεις, μετακομίσεις, επισκευές και γενικά τέτοιου είδους θέματα. Ακόμη, σας απασχολούν τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Γενικότερα, αυτή είναι μια περίοδος αρκετά μπερδεμένη. Το κλίμα σιγά σιγά καταλαγιάζει, ακόμη όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μόνο για σας που ανήκετε στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, έχετε δηλαδή γεννηθεί μετά τις 13 Αυγούστου, τα θέματα είναι αρκετά σημαντικά. Έχετε και εσείς σημαντικά θέματα μπροστά σας, όχι όμως σαν αυτά που αντιμετωπίζουν οι Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο δύσκολα για σας.

Παρθένος

Παρθένοι του Αυγούστου, ειδικά αν έχετε γενέθλια σήμερα και αύριο, βρίσκεστε σε μια αντιφατική κατάσταση. Ο Ποσειδώνας απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας δημιουργεί μια πλάνη, μια λανθασμένη εκτίμηση, που θα μπορούσε να προκαλέσει μια απατηλή κατάσταση. Αντίθετα, ο Ερμής, κυβερνήτης πλανήτης σας, ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15-17 Σεπτεμβρίου. Σήμερα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα, όμως οι γύρω σας, συγγενείς και φίλοι, ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Γενικότερα, η καθημερινή σας ζωή είναι μάλλον μπερδεμένη.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου η Σελήνη, που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί μια ευχάριστη κατάσταση. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης πλανήτης σας, έχει απεμπλακεί από την δυσαρμονική όψη με τον Άρη. Έτσι, οι εντάσεις σιγά σιγά καταλαγιάζουν, παρά το γεγονός ότι εξακολουθούν να σας απασχολούν κάποια οικονομικά θέματα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Οι φίλοι ενδεχομένως να μην είναι τόσο ειλικρινείς, όσο γενικότερα νομίζετε. Προσέχετε, λοιπόν, κάποια οικονομικά και οικογενειακά θέματα, τα οποία σας απασχολούν άμεσα.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου έχετε συναντήσεις, επαφές, συμφωνίες. Η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ σημαντική για σας, όπως και οι σχέσεις σας με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, σίγουρα όμως είστε υπερβολικοί, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Οκτωβρίου. Βέβαια, οι Σκορπιού που έχουν να επιλύσουν θέματα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-12 Νοεμβρίου. Ο Κρόνος και ο Άρης, που κινούνται στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης, δημιουργούν αρκετή ένταση για σας, τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας. Μόνο οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών, αν δηλαδή έχετε γεννηθεί μετά τις 10-13 Νοεμβρίου, μπορείτε τώρα να ηρεμήσετε. Βέβαια, θα πρέπει γενικά να ακολουθείτε μια ήρεμη πορεία, καθώς ο Άρης και αργότερα ο Κρόνος, θα περάσουν στο δικό σας δεκαήμερο και θα σας αναστατώσουν.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες, όπως και αν είναι τα πράγματα, υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς, δημιουργώντας μια δυσάρεστη κατάσταση. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27-29 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε. Η αντίθεση Ήλιου- Ποσειδώνα δείχνει μια απατηλή, λαθεμένη αλλά σημαντική κατάσταση, η οποία μπορεί να σας φορτίζει. Ο Δίας εξακολουθεί να ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Δεκεμβρίου. Για σας, ανοίγονται νέοι δρόμοι είτε για ταξίδια είτε για σπουδές ή νομικές υποθέσεις.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή είναι σημαντικές. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές υποθέσεις, χωρίς όμως να λείπουν τα απρόοπτα. Ίσως υπάρχει ασάφεια σε κάποια οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους, και τα οποία επιβαρύνουν εσάς. Κάτι τέτοιο σας φορτίζει ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο. Σε θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους σας ή με πρόσωπα κύρους μπορείτε τώρα να βρείτε κάποιες λύσεις.

Υδροχόος

Ο Δίας εξακολουθεί να ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο. Σε ένα οικονομικό σας θέμα προσέχετε μην κάνετε λάθη. Σήμερα η Σελήνη είναι ευχάριστη για το ζώδιό σας, ανοίγοντάς σας δρόμους για ταξίδια και για σπουδές. Οι εντάσεις, όμως, σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο δεν παύουν να υπάρχουν. Ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια ένταση και μια απογοήτευση σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο (ακόμη και στον γάμο σας). Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Φεβρουαρίου προσπαθήστε να αδράξετε τις ευκαιρίες που έρχονται. Μια αλλαγή θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντική για σας.

Ιχθείς

Σε σας τους Ιχθύς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 25 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί λαθεμένες εκτιμήσεις. Τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές σας υποθέσεις σιγά σιγά μπαίνουν σε ένα ρυθμό. Κάποια θέματα, που σας απασχολούσαν στον χώρο της εργασίας σας, παίρνουν τώρα μια πιο ήρεμη και πιο ευχάριστη τροπή για σας. Ένα οικονομικό σας θέμα που έχει σχέση με άλλους (εφορία, δάνεια, ασφάλειες ή χρήματα συντρόφου) θα μπορούσε σήμερα να επιλυθεί.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ