O Σαμαράς ζήτησε νομοθέτημα για προστασία της Α' κατοικίας: Θέλουν να προλάβουν την Τρόικα για τους πλειστηριασμούς - iefimerida.gr

O Σαμαράς ζήτησε νομοθέτημα για προστασία της Α' κατοικίας: Θέλουν να προλάβουν την Τρόικα για τους πλειστηριασμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν και αυτό της προστασίας της Α' κατοικίας από την απελευθέρωση των πλειστηριασμών, καθώς , αυτόν είναι ένα κομμάτι στο οποίο η Τρόικα συνεχίζει και επιμένει αρκετά.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τους υπουργούς Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης να αναλάβουν πρωτοβουλία για νομοθετική ρύθμιση ώστε η κυβέρνηση να είναι έτοιμη σε περίπτωση που η Τρόικα επιμείνει στο θέμα.

Στη σύσκεψη στο Μαξίμου φέρεται να έγινε μεγάλη κουβέντα για τον φόβο κοινωνικής έκρηξης και οργής, σε περίπτωση που αρχίσουν οι πλειστηριασμοί και δόθηκε εντολή να υπάρξει νομοθέτημα για την προστασία όσων σπιτιών οι ιδιοκτήτες είναι αποδεδειγμένα οικονομικά ασθενείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ