Συνελήφθη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Ferrari του -Η ιστορία με την ψευδή δήλωση κλοπής των πινακίδων της - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Ferrari του -Η ιστορία με την ψευδή δήλωση κλοπής των πινακίδων της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη και μια... Ferrari, έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ο λογιστής του τραγουδιστή επισκέφθηκε την Τρίτη το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και κατήγγειλε την κλοπή των πινακίδων της Ferrari του τραγουδιστή, η οποία είχε αγοραστεί στο όνομα της εταιρείας του Μιχάλη Χατζηγιάννη. H κλοπή των πινακίδων σύμφωνα με τη δήλωση του λογιστή του τραγουδιστή έγινε «στις 24 με 25 Αυγούστου από τη Γλυφάδα».

Ωστόσο, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο είχε κανονικά πάνω του τις πινακίδες που είχαν δηλωθεί ως κλεμμένες, βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή και ότι ουδέποτε ειχε μετακινηθεί από εκεί.

Μετά από αυτό ο τραγουδιστής και ο λογιστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθές το απόγευμα στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορία για ψευδή αναφορά στις αρχές (230ΠΚ) και διέταξε περαιτέρω προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Ο τραγουδιστής και ο λογιστής του στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ