Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης τα βλέπει όλα ρόδινα: Εκπληκτικός φόρος ο ΕΝΦΙΑ - iefimerida.gr

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης τα βλέπει όλα ρόδινα: Εκπληκτικός φόρος ο ΕΝΦΙΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, εκ των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, δεν είδε ούτε σάλο με τον ΕΝΦΙΑ, ούτε άκουσε τις αντιδράσεις που αναπτύχθηκαν ακόμα και εντός της Νέας Δημοκρατίας. Αντιθέτως τα βλέπει όλα καλά με τον συγκεκριμένο φόρο.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, υπέρ του ΕΝΦΙΑ δεν τάσσεται μόνο ο κ. Λαζαρίδης, αλλά και άλλα υψηλόβαθμα, κυβερνητικά στελέχη. Ιδιαιτέρως για τον βουλευτή Επικρατείας αναφέρει ο Βηματοδότης:

«Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης τάσσεται ανεπιφυλάκτως υπέρ του ΕΝΦΙΑ: "Είναι απίστευτη φορολογική μεταρρύθμιση ο ΕΝΦΙΑ, είναι εκπληκτικός φόρος", έλεγε στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τον Χρύσανθο με τον ΕΝΦΙΑ, ενώ προηγουμένως υπήρχε χάος, δημιουργήθηκε τώρα και για πρώτη φορά Κτηματολόγιο και "γνωρίζουμε πλέον επακριβώς τι έχει ο καθένας, γίνεται μ' αυτό ταυτοποίηση των αυθαιρέτων, διευρύνθηκε η φορολογική βάση, από 300.000 που ήταν έφτασε σήμερα στα 6.150.000" και πολλά άλλα, όπως λέει.

Αυτός ο "φόρος-θαύμα", όπως πολλοί κυβερνητικοί τον αποκαλούν (που με τη θέσπισή του όμως και τα λάθη του είχε αναστατώσει όλη την Ελλάδα), έχει την ιστορία του. Όπως είπε ο κ. Λαζαρίδης, δημιουργήθηκε μέσα σε 1,5 χρόνο, ενώ "εντοπίσαμε τα λάθη μέσα σε 24 ώρες και σε 48 ώρες τα είχαμε διορθώσει. Επιπλέον οι δόσεις αποπληρωμής γίνονται έξι αντί πέντε που είχε αρχικά προβλεφθεί"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ