Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα πάει στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα πάει στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο στο δικό του... Ζάππειο, στα εγκαίνια της έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» θα μιλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού, τελικά δεν θα παραστεί στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη.

Ο πρώην πρωθυπουργός, παρά τις προσκλήσεις και τα μηνύματα που του έστειλαν πολλά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη για να παραστεί στην εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη στο Ζάππειο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες να μην πάει, κλείνοντας οριστικά την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς μέσω της Ελιάς και της Δημοκρατικής Παράταξης.

Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου, την ημέρα που θα γίνει η ομιλία του κ. Βενιζέλου στο Ζάππειο θα βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση για την οικονομική κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ