Βίαια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη -Κάτοικοι επιτέθηκαν σε πρόσφυγες από τη Συρία [εικόνες] - iefimerida.gr

Βίαια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη -Κάτοικοι επιτέθηκαν σε πρόσφυγες από τη Συρία [εικόνες]

Βίαια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη -Κάτοικοι επιτέθηκαν σε πρόσφυγες από τη Σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετοι με την παρουσία προσφύγων από τη Συρία στην Κωνσταντινούπολη είναι οι κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι τη Δευτέρα πραγματοποίησαν διαδήλωση για να διαμαρτυρηθούν.

Σύμφωνα με το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν, η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει καθώς ξέσπασαν βίαια επεισόδια κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, όταν περίπου 300 κάτοικοι της συνοικίας Ικιτελί, οπλισμένοι με μαχαίρια και ξύλα προκάλεσαν τεράστιες υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα που ανήκουν σε Σύρους.

Οι δυνάμεις ασφαλείας έκαναν χρήση χημικών και αντλιών νερού για να διαλύσουν τη συγκέντρωση και σύμφωνα με το CNN-Turk τουλάχιστον πέντε γυναίκες τραυματίστηκαν.

Τα επεισόδια ξέσπασαν μετά την επίθεση που δέχθηκε στη συνοικία μια έφηβη Τουρκάλα και η οποία αποδόθηκε σε νεαρούς Σύρους, σύμφωνα με το Ντογάν.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αυξηθεί τα βίαια επεισόδια μεταξύ των κατοίκων της Κωνσταντινούπολης και των προσφύγων από τη Συρία.

Βίαια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη -Κάτοικοι επιτέθηκαν σε πρόσφυγες από τη Συρία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βίαια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη -Κάτοικοι επιτέθηκαν σε πρόσφυγες από τη Συρία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ