Σκουρλέτης: Δεν θα εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα Βουλή - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Δεν θα εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος περισσότερο από κάθε άλλη φορά να κυβερνήσει». Αυτό επισημαίνει με συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, συμπληρώνοντας πως οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν σηκώνουν επιπολαιότητες και αμφισημίες.

Αναφορικά με την πολιτική των συμμαχιών που χτίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε πως αυτή βρίσκει ανταπόκριση πρώτα απ’ όλα μέσα στην ίδια την κοινωνία.

Βάζοντας φρένο στα σενάρια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ είναι «να αλλάξουμε τα πράγματα, να διορθώσουμε αδικίες, όχι να κοροϊδέψουμε τον κόσμο».

Στο ίδιο μήκος κύματος, εμφανίστηκε αρνητικός σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ τονίζοντας πως «δεν υπάρχουν οι προγραμματικές προϋποθέσεις για μια συνολική συνεργασία», ενώ για το ενδεχόμενο μιας κοινής προεκλογικής καθόδου του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΔΗΜΑΡ πέταξε το μπαλάκι στην Αγίου Κωνσταντίνου τονίζοντας πως «Η ΔΗΜΑΡ έχει τη δική της πολιτική οντότητα, βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή και βαδίζει προς ένα κρίσιμο συνέδριο, από τις απαντήσεις που η ίδια θα δώσει θα εξαρτηθούν πολλά».

Τέλος, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε την πεποίθηση πως «δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος από την παρούσα Βουλή η οποία ούτως ή άλλως δεν αντιστοιχεί με τους πραγματικούς πολιτικούς συσχετισμούς. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα βρεθούν 180 βουλευτές που θα αγνοήσουν τις διαθέσεις της ελληνικής κοινωνίας, θα της γυρίσουν την πλάτη και θα δώσουν πράσινο φως στον κ. Σαμαρά για να συνεχίσει την ολέθρια πολιτική του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ