Eva Green, η πανέμορφη σταρ που άργησε να γίνει ηθοποιός [εικόνες] - iefimerida.gr

Eva Green, η πανέμορφη σταρ που άργησε να γίνει ηθοποιός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι τόσο διάσημη στο Χόλιγουντ, ειδικά μετά την συμμετοχή της στην ταινία του Τζέημς Μποντ Casino Royal, που κανείς δεν γνωρίζει ότι είναι Παριζιάνα, κόρη της διάσημης ηθοποιού Marlène Jobert.

Η πανέμορφη Eva Green, η οποία είναι η 20ή ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Maxim, γεννήθηκε στο Παρίσι το 1980 και μητέρα της είναι η διάσημη ηθοποιός Marlène Jobert ενώ πατέρας της ήταν ο Walter Green, χειρουργός οδοντίατρος από τη Σουηδία.

Η Μαρλέν Ζομπέρ ήταν γαλλίδα σταρ της δεκαετίας του 70-80, με πικάντικη ομορφιά και διάσημη για τα γυμνά της:

H Εva Green είναι δίδυμη με την αδελφή της Joy

Παρότι είχε μια τόσο διάσημη μητέρα, ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 20 ετών και έγινε αμέσως διάσημη στην ταινία του Μπερτολούτσι «Ονειροπαρμένοι» όπου υποδυόταν μια ηρωίδα του Μάη του '68 που ζούσε με δύο άντρες ταυτόχρονα. H ταινία γίνεται επιτυχία και αποδεικνύει ότι η Eva μπορεί από τότε να υποδυθεί ρόλους μοιραίας γυναίκας και να κάνει γυμνά με μεγάλη φυσικότητα.


Στη συνέχεια πήρε μερικούς από τους μεγαλύτερους ρόλους του Χόλιγουντ και θα πρωταγωνιστήσει και το 2014 αφού συμμετέχει στην ταινία Sin City, θα παίξει στην ταινία White Bird του Gregg Araki που βγαίνει τον Οκτώβριο και πρωταγωνιστεί στο γουέστερν The Salvation το οποίο βγαίνει σύντομα στις αίθουσες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ