Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν μπορεί να συμπορευτεί με λούμπεν στοιχεία - iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν μπορεί να συμπορευτεί με λούμπεν στοιχεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και για τον επαναπατρισμό στελεχών που έφυγαν από τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε για το θέμα των στελεχών που δυνητικά θα μπορούσαν να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία: «Η ΝΔ δεν μπορεί να συμπορεύεται με δυνάμεις που δεν έχουν ευρωπαϊκή κατεύθυνση και έχουν στοιχεία λούμπεν. Πρέπει να εκφράσει έναν κόσμο που κινείται στο κέντρο και σήμερα δεν έχει έκφραση».

Συνεχίζοντας εξέφρασε την εκτίμηση ότι μπορεί να βρεθεί το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει τις 180 ψήφους για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Πιστεύω ότι θα βρεθεί το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός. Πρόσθεσε όμως ότι «το πρόσωπο του Προέδρου πρέπει να είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα πρόσωπο που θα μπορεί να συγκεντρώσει 180 ψήφους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ