Ο Κλιφ Ρίτσαρντ αρνείται τις κατηγορίες περί παιδεραστίας -Ανακρίθηκε από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος - iefimerida.gr

Ο Κλιφ Ρίτσαρντ αρνείται τις κατηγορίες περί παιδεραστίας -Ανακρίθηκε από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος

Ο Κλιφ Ρίτσαρντ αρνείται τις κατηγορίες περί παιδεραστίας -Ανακρίθηκε από την ασ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλαίσιο των ερευνών που έχουν ξεκινήσει οι Αρχές της Βρετανίας αναφορικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που φέρεται να εμπλέκεται ο Κλιφ Ρίτσαρντ, ο τραγουδιστής μετέβη οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα του Νότιου Γιορκσάιρ και απάντησε σε ερωτήσεις της αστυνομίας.

Ο εκπρόσωπος του Βρετανού τραγουδιστή ανέφερε σήμερα ότι «ο Κλιφ Ρίτσαρντ συναντήθηκε με τη θέλησή του και δέχθηκε ερωτήσεις από μέλη της Αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ. Δεν συνελήφθη ούτε απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες. Συνεργάσθηκε πλήρως με τους αστυνομικούς και απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Εκτός από το να επαναλάβει ότι η κατηγορία αυτή είναι εντελώς ψευδής και ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία, δεν θα άρμοζε στον σερ Κλιφ να πει αυτή τη στιγμή οτιδήποτε περαιτέρω».

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ επιβεβαίωσε την είδηση και σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι ο τραγουδιστής έφθασε στο Τμήμα έπειτα από συνεννόηση, απάντησε στις ερωτήσεις που τέθηκαν, αλλά δεν συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μέσα στο μήνα, οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 73χρονου τραγουδιστή στο Μπερκσάιρ και ότι οι κατηγορίες είναι σεξουαλικής φύσης που ανάγονται στο 1980 και αφορούν ένα ανήλικο αγόρι, που εκείνη την εποχή ήταν κάτω από 16 ετών.

Ο Κλιφ Ρίτσαρντ έχει αρνηθεί πως έχει διαπράξει οποιοδήποτε έγκλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ