Τα ζώδια της Κυριακής 24 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 24 Αυγούστου

Τα ζώδια της Κυριακής 24 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο είναι μια πολύ καλή περίοδος για να πλησιάσετε τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, να δραστηριοποιηθείτε πάνω σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, να εξετάσετε τα νέα δεδομένα, κυρίως στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα, αλλά και να χαρείτε, να διασκεδάσετε. Όμως, εάν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-7 Απριλίου, βιώνετε μια περίεργη κατάσταση. Από την μια θέλετε να απεμπλακείτε από ό,τι σας φορτίζει, από φίλους και συλλογική δουλειά, ενώ από την άλλη και ένα οικονομικό σας θέμα που έχει σχέση με κληρονομικά ή φορολογικά ζητήματα έρχεται στο προσκήνιο. Ακόμη, προσέχετε την υγεία σας. Αποφύγετε αυτές τις ημέρες τα επικίνδυνα σπορ, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και περάστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς οι ίδιοι, οι γεννημένοι 4-7 Απριλίου, θα πρέπει, με το τέλος αυτού του τριημέρου και την αρχή της επόμενης εβδομάδας, να προσέχετε πολύ και τα συναισθηματικά σας, καθώς ένα πάθος μπορεί να μην οδηγείται στα αποτελέσματα που εσείς θέλετε, παρά το γεγονός ότι είστε αφοσιωμένοι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτόν τον καιρό θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα ο χώρος της εργασίας σας, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται πλέον στην Παρθένο.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους, τουλάχιστον του δευτέρου δεκαημέρου, αυτό είναι ένα περίεργο τριήμερο. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο, νομίζω ότι αυτόν τον καιρό καθυστερούν τα σχέδιά σας αλλά και κάποιες ελπίδες που μπορεί να σας δίνουν οι φίλοι σας. Αντίθετα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 28-29 Απριλίου είστε υπεραισιόδοξοι και πιστεύετε ότι θα έχετε την πορεία που εσείς θέλετε. Ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται στον Λέοντα και επηρεάζει την ακίνητη περιουσία σας, ίσως αυτήν την περίοδο σας κάνει υπεραισιόδοξους, με αποτέλεσμα να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια λάθη. Εν πάση περιπτώσει αυτά δεν είναι τόσο σημαντικά, καθώς ο Ήλιος που περνά στην Παρθένο ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-24 Απριλίου μπορεί να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε με την δουλειά σας αλλά και να συζητήσετε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Όμως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-9 Μαΐου ή έχετε πλανήτες στις μοίρες που αντιστοιχούν σε αυτές τις ημερομηνίες γέννησης, είναι μια περίοδος S.O.S τόσο για τις οικογενειακές σας υποθέσεις, όσο και για τις σχέσεις και τις στενές συνεργασίες σας. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους, να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας, χωρίς να φέρετε στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα. Προσοχή, λοιπόν, ίσως υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία θα δημιουργήσουν ρήγματα τόσο σε οικογενειακό επίπεδο όσο και στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας. Ο Πλούτωνας σταθεροποιεί τα σχέδιά σας, αν έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτομαγιά. Ο Άρης όμως, απέναντι από το ζώδιό σας, απαιτεί, τουλάχιστον από σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 8-10 Μαΐου, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι, ειδικά του Μαΐου, αυτή την περίοδο θα έχετε πολλά πήγαινε -έλα, συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και μια ευχάριστη καθημερινότητα. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, όπου βρίσκεται ήδη και ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα σας κάνει να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας, και γενικότερα με την οικογένειά σας. Όμως ο τομέας της εργασίας ή της υγείας σας δεν είναι αυτός ο οποίος μπορεί να σας εξασφαλίσει τώρα μια ηρεμία. Προσπαθήστε αυτή την περίοδο να ρυθμίσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Οτιδήποτε έχει σχέση με θέματα που αφορούν την υγεία σας θα πρέπει να τα προσέχετε ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι, με την Σελήνη μέχρι το μεσημέρι στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, όπου βρίσκεται και ο Ερμής, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα συγγενικά σας πρόσωπα, με μετακινήσεις, με καθημερινές υποθέσεις γενικότερα, οι οποίες σας φορτίζουν. Η παρουσία του Δία και της Αφροδίτης στον Λέοντα δείχνει ότι ενδιαφέρεστε πολύ για τα οικονομικά σας. Βέβαια, η παρουσία του Άρη και του Κρόνου στον Σκορπιό, αν και για το ζώδιο σας δεν είναι αρνητική θέση, δείχνει μια υπερβολή σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά με ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Ενδεχομένως τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος να αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως και η δημιουργική σας διάθεση. Είναι επίσης πιθανό να φορτιστείτε ιδιαίτερα, κυρίως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για κάποιο οικονομικό σας θέμα. Προσέχετε, λοιπόν, τα οικονομικά σας, τα οποία μπορεί να σας επιβαρύνουν, αλλά πάνω από όλα μην τα αναμίξετε με θέματα των παιδιών και γενικότερα με τα συναισθηματικά σας, γιατί θα φορτιστείτε. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Ιουλίου θέλετε να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας. Ο Ουρανός, ο πλανήτης ο οποίος θέλει να σας βγάλει από οτιδήποτε έχετε, φέρνει απρόσμενα, σημαντικά γεγονότα. Αυτές τις μέρες, τώρα, αλλά ιδιαίτερα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, κάποια θέματα, τα οποία σας απασχολούν, μπορεί να ενεργοποιήσουν αυτή την αλλαγή που επιθυμείτε. Προσέχετε. Οποιαδήποτε αλλαγή είναι περίεργη ως προς την ζωή σας και θα μπορούσε να είναι ανατρεπτική. Αποφύγετε να αφήσετε μια δουλειά ή μια σχέση, αν δεν είστε σίγουροι για το πώς θα είναι το επόμενο βήμα σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μετά τις 10-12 Ιουλίου, είστε σε καλύτερη φάση καθώς δεν επηρεάζεστε ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Αντίθετα, η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται την Δευτέρα, επηρεάζει θετικά εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Ιουνίου. Θα υπάρξουν για σας νέα, πολύ σημαντικά δεδομένα. Ασχοληθείτε πολύ με τους αγαπημένους σας και με τα παιδιά σας, αλλά μην ασκείτε πιέσεις και περιορισμούς. Απλώς συμπαρασταθείτε τους στα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν.

Λέων

Εσάς τους Λέοντες με τον Ήλιο, τον κυβερνήτη σας, να περνά στην Παρθένο, θα σας απασχολήσουν άμεσα τα οικονομικά σας. Εξάλλου η Νέα Σελήνη μιλά για νέα, σημαντικά ξεκινήματα στον οικονομικό τομέα. Ο Δίας στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δράσετε. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-9 Αυγούστου δείξτε προσοχή: Η Αφροδίτη, που βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορούσε να σας προσφέρει μια ευχάριστη συναισθηματική ζωή, βάλλεται από τον Άρη και τον Κρόνο, ιδιαίτερα γύρω στις 24 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι είτε ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να σταματήσει την ευχάριστη πορεία της ζωής σας, είτε ότι σε μια συναισθηματική σας σχέση όχι μόνο δεν θα έχετε την πορεία που εσείς θέλετε, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί και ένα απρόβλεπτο ρήγμα. Προσοχή, λοιπόν. Για σας που έχετε γεννηθεί από τις 10 Αυγούστου και μετά ο Άρης και ο Κρόνος δημιουργούν απίθανα προβλήματα! Έχετε βέβαια την συμπαράσταση του Ουρανού, ο οποίος δείχνει κάποιες αλλαγές. Αν χάσετε δηλαδή κάτι, ενδεχομένως να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο. Γενικά πάντως θα πρέπει να κινηθείτε πολύ μεθοδικά στον οικογενειακό σας τομέα. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας και προσέχετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

Παρθένος

Παρθένοι μου Χρόνια Πολλά! Το τριήμερο αυτό αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας, με τον Ήλιο να περνά στο δικό σας ζώδιο. Μάλιστα από τη Δευτέρα ετοιμάζεται μια Νέα Σελήνη, η οποία σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο όμως θα πρέπει να τα προσέξετε. Ο Ποσειδώνας απέναντι από το δικό σας ζώδιο, επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 29-30 Αυγούστου, δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας, μια «θολούρα» θα μπορούσα να πω. Προσέχετε κατά τις μετακινήσεις σας και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Μην δημιουργείτε απρόβλεπτες καταστάσεις με συγγενείς ή φίλους, μπορεί να προκληθεί ρήγμα στις σχέσεις σας. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται αυτές τις ημέρες. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Σεπτεμβρίου θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα, που φέρνουν ευχάριστα αποτελέσματα. Άγχος έχετε για την οικογένειά σας, ενώ, όπως προείπα, μυστικές επαφές που έχουν σχέση με τα συναισθηματικά ή τα οικονομικά σας δεν φαίνεται να έχουν ευχάριστα αποτελέσματα. Εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Σεπτεμβρίου μπορεί να σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα, το οποίο ίσως να προέρχεται από τον χώρο της εργασία σας. Προσέχετε επίσης την υγεία σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς αυτή είναι μια περίεργη περίοδος. Από την μια ο Δίας ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, δημιουργώντας νέα δεδομένα και νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Όμως η Αφροδίτη, αν και βρίσκεται σε φιλικό για σας ζώδιο, γύρω στις 24 Αυγούστου δέχεται δύσκολες όψεις, ανακόπτοντας την κοινωνική σας ζωή, ίσως λόγω οικονομικών θεμάτων. Μπορεί ακόμη να προβληματιστείτε από κάποιους φίλους ή από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Ο Ουρανός απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί ένταση, ιδίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Οκτωβρίου. Προσέχετε τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Ίσως για ένα οικονομικό θέμα, ή για κάτι άλλο, μπορεί να θελήσετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα, κάτι που, ειδικά για σας, δεν είναι φρόνιμο αυτόν τον καιρό. Ο Ουρανός μπορεί να σας δημιουργεί μια περίεργη διάθεση, να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει, αλλά αυτό δεν υπόσχεται σιγουριά για το μέλλον. Έτσι, σκεφτείτε το δεύτερο βήμα που θα κάνετε αν αποκολληθείτε από μια σχέση, μια συνεργασία ή μια εργασία. Προσέχετε την υγεία σας αλλά και τα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί διανύετε την πιο περίεργη της ζωής σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο κάνετε υπερβολές σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, γεννημένοι γύρω στις 2-10 Νοεμβρίου, μπορεί να υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα τόσο σε θέματα εργασίας ή υγείας, αλλά πολύ περισσότερο στην συναισθηματική σας ζωή. Προσέξτε, γιατί μια μικρή παρεξήγηση μπορεί να δημιουργήσει έναν χωρισμό, ο οποίος μάλιστα θα είναι και διαρκείας, χωρίς να μπορείτε εύκολα να επανορθώσετε. Προσοχή, ο Άρης και ο Κρόνος στο δικό σας δεκαήμερο είναι αρκετά πιεστικοί. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Προσέχετε τις σχέσεις σας, την υγεία σας αλλά και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν την περίοδο στη ζωή σας. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-24 Οκτωβρίου η Νέα Σελήνη μιλά για νέα ξεκινήματα. Για σας τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου, αν δεν κάνετε υπερβολές, θα μπορούσα να πω ότι είστε σε μια καλή φάση.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες αυτή είναι μια ευχάριστη περίοδος, με τον Δία από τον Λέοντα να βοηθά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όμως υπάρχει ένα άγχος και ένα παρασκήνιο γενικότερα, το οποίο κινείται πυρετωδώς. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Δεκεμβρίου, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια σημαντικά προβλήματα με απρόσμενες εξελίξεις. Για ένα ταξίδι ή σε ένα ταξίδι σας, ίσως υπάρξουν κάποιες εμπλοκές ή κάποια ανεπιθύμητα γεγονότα. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν νομικά θέματα που αντιμετωπίζετε.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους υπάρχει ένας περίεργος συνωστισμός πλανητών στον τομέα των συναισθηματικών αλλά και των οικονομικών σας. Λες δηλαδή και διαφορετικά έχετε αρχίσει την συναισθηματική σας ζωή και διαφορετικά πορεύεται τώρα. Ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιανουαρίου, διανύετε μια περίεργη περίοδο είτε σε οικογενειακό επίπεδο, είτε σε επίπεδο σχέσεων αλλά και οικονομικών. Ενδεχομένως να περιμένατε να σας βοηθήσουν φίλοι ή πρόσωπα κύρους, όμως αυτή την εβδομάδα κάτι τέτοιο ίσως να είναι λίγο δύσκολο, και αυτό να σας ζημιώσει είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά. Η νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή στην Παρθένο είναι ευνοϊκή για σας που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο. Θα έχετε νέα, σημαντικά ξεκινήματα, επαφές με το εξωτερικό, αλλά θα λάβετε και μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα. Γενικά το τριήμερο αυτό είναι περίεργο. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων. Προσέχετε και τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας είναι κάπως περίεργες αυτό το διάστημα. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο νομίζω ότι τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Αν όμως έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο, ειδικά γύρω στις 5-7 του μήνα, τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο σχέσεων. Μια παρεξήγηση, που μπορεί να γίνει τώρα, ενδεχομένως να δημιουργήσει απρόσμενα γεγονότα στις σχέσεις σας. Το «σπάσιμο» σχέσεων και συνεργασιών, που θα συμβεί αυτή την εβδομάδα, θα έχει διάρκεια. Προσέχετε, λοιπόν. Τώρα αρχίζει μια περίοδος, στην διάρκεια της οποίας θα ασχοληθείτε με οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα. Θα υπάρξουν αλλαγές στα σχέδιά σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτή είναι μια περίεργη περίοδος. Τα θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με το εξωτερικό, με επαφές, ενώ θα μπορούσαν να έχουν εύνοια, είναι πιεστικά. Ίσως υπάρξουν και απρόσμενα γεγονότα. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία κάποιων δικών σας προσώπων μπορεί να σας φορτίσουν. Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας κάνει να ασχολείστε με τον σύντροφό σας ή με συνεργασίες που είναι σημαντικές για σας. Γενικά αυτή είναι μια εβδομάδα που πρέπει να προσέχετε τόσο την υγεία σας, όσο και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ