Ηξεραν τι έκαναν οι ληστές στο Δίστομο: Το σκάφος του Λιμενικού στην Κόρινθο ήταν καθηλωμένο λόγω βλάβης εδώ και μία εβδομάδα - iefimerida.gr

Ηξεραν τι έκαναν οι ληστές στο Δίστομο: Το σκάφος του Λιμενικού στην Κόρινθο ήταν καθηλωμένο λόγω βλάβης εδώ και μία εβδομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι αρχές έχουν εξαπολύσει ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό για την κινηματογραφική ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο, έρχονται στο φως νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χρονική περίοδος που επέλεξαν οι ληστές να «χτυπήσουν» δεν είναι τυχαία, καθώς το σκάφος του Λιμενικού Σώματος στην Κόρινθο ήταν καθηλωμένο λόγω βλάβης εδώ και μία εβδομάδα. Ετσι, για να γίνουν έρευνες διά θαλάσσης θα έπρεπε να φύγει σκάφος από την Πάτρα, κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο. Αποτέλεσμα ήταν, οι αρχές να έχουν στη διάθεσή τους τελικά μόνο εναέρια μέσα.

Επίσης, άξιο αναφοράς είναι ότι το εν λόγω υποκατάστημα της Εθνικής έγινε μέσα σε τέσσερα χρόνια στόχος ληστών για τρίτη φορά, ενώ ο ταμίας της τράπεζας είχε απειληθεί και το 2012 με καλάσνικοφ από ληστές της τράπεζας.

Διαβάστε το χρονικό της κινηματογραφικής ληστείας πατώντας ΕΔΩ και για το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό τους ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ