Το ντύσιμο του χειμώνα: Τα κλασικά κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της -Πώς θα τα διαλέξετε [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ντύσιμο του χειμώνα: Τα κλασικά κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της -Πώς θα τα διαλέξετε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς και η σκέψη και μόνο του χειμώνα να προκαλεί μελαγχολία, ωστόσο, το τι θα φορεθεί την επόμενη σεζόν είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης των περισσοτέρων γυναικών. Ακόμη και αν πρόκειται για χοντρά πουλόβερ...

Και επειδή το να ακολουθεί κανείς τη μόδα, εκτός από ένα «σπορ» πολυέξοδο είναι και για μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού ανούσιο, παρακάτω παρουσιάζονται τα κομμάτια «πασπαρτού» που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην καρνταρόμπα της έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι θα είναι πάντα κομψά ντυμένη, θα μπορεί να κάνει άπειρους συνδυασμούς των ρούχων μεταξύ τους και δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας.

Εσώρουχα

Τα εσώρουχα είναι κομμάτια κλειδί. Σουτιέν σε λευκό και μαύρο χρώμα, ένα διάφανο και ένα μαύρο καλό καλσόν λύνουν πάντα τα χέρια.

Πουκάμισα

Τα πουκάμισα είναι διαχρονικά. Μπορούν να φορεθούν μέσα από πουλόβερ, μπλούζες ή και μόνα τους με πολλούς τρόπους: Μέσα από το παντελόνι, έξω, με τα μανίκια σηκωμένα, με τα μανίκια κάτω, εντελώς κλειστό, ανοιχτό με ένα τοπ από μέσα, δεμένο μπροστά. Λευκό, μαύρο και γαλάζιο είναι τα πιο κλασικά χρώματα και αυτά που μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα.

Παντελόνια, φούστες, φορέματα

Το κλειδί για τα παντελόνια και τις φούστες είναι πάντα μια γυναίκα να έχει στην ντουλάπα της τα κλασικότερα αυτών. Ενα τζιν, ένα μαύρο παντελόνι, ένα μικρό μάυρο φόρεμα και μια μαύρη φούστα, πάντα σε γραμμές που ταιριάζουν στο στιλ της και είναι κλασικές ώστε να μην ξεπερνιούνται με τις εναλλαγές της μόδας και να αισθάνεται άβολα να τα φορέσει.

Ζακέτες

Οι ζακέτες δίνουν στιλ σε ένα ντύσιμο, το αλλάζουν τελείως και προστατεύουν και από το κρύο. Καλό είναι μια γυναίκα που θέλει να πάρει μια ζακέτα που θα τη φορέσει και την επόμενη χρονιά να προτιμήσει μια σε κλασικό σχέδιο και χρώμα, όπως για παράδειγμα το γκρι. Επίσης μια ζακέτα σε έντονο χρώμα, οποιοδήποτε προτιμά μια γυναίκα και ταιριάζει στο στίλ της, είναι ένα διαχρονικό κομμάτι και δεν θα πρέπει να το φοβούνται. Καλό είναι να αποφεύγονται αυτές με τα περίεργα κοψίματα καθώς η μόδα έρχεται και παρέρχεται.

Πανωφόρια

Ενα μαύρο σακάκι σε κλασική γραμμή, μια καπαρντίνα, ένα δερμάτινο μπουφάν, ένα σε στρατιωτικό στιλ και ένα καλό παλτό ειναι τα κομμάτια που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στη ντουλάπα τους. Δεν είναι απαραίτητο αυτά να αγορασθούν με μιας. Επειδή πρόκειται για κομμάτια που κοστίζουν περισσότερο από ένα μπλουζάκι καλό είναι να αγοράζονται προσεκτικά και έχοντας στο μυαλό ότι αυτο θα φοριέται για πολλά χρόνια ακόμη, χωρίς αδημονίες του τύπου τα θέλω όλα τώρα. Σιγά, σιγά με προσεκτικές αγορές μπορεί κάθε γυναίκα να κτίσει μια σωστή ντουλάπα.

Αξεσουάρ

Ενα μαντίλι, ένα φο κόσμημα, ένα ρολόι μπορούν να αλλάξουν εντελώς ένα ντύσιμο. Για παράδειγμα το ίδιο απλό μαύρο φόρεμα που φοράει μια γυναίκα για να πάει το πρωί στη δουλειά με ένα κόσμημα μπορεί να αλλάξει αμέσως στιλ και να γίνει πιο επίσημο.

Παπούτσια


Με δεδομένο ότι η μόδα στα παπούτσια αλλάζει γρηγορότερα και από τα ρούχα, κάνοντας εύκολα τα περσινό ζευγάρι που αγόρασε μια γυναίκα να μοιάζει τόσο ντεμοντέ που και η ίδια δεν αντέχει να το βλέπει, καλό είναι να επιλέγονται τα κλασικά: Ενα ζευγάρι μπαλαρίνες, ένα ζευγάρι μπότες και μια γόβα με κλασικό τακούνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα ρούχα χειμώνας ντουλάπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ