Η απειλή των ληστών του Διστόμου στη διευθύντρια της τράπεζας: Αν δεν ανοίξεις τα χρηματοκιβώτια θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου - iefimerida.gr

Η απειλή των ληστών του Διστόμου στη διευθύντρια της τράπεζας: Αν δεν ανοίξεις τα χρηματοκιβώτια θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλές κατά της ζωής των μελών της οικογένειας της διεύθυντριας της Εθνικής Τράπεζας του Διστόμου, όπου έγινε την Παρασκευή η κινηματογραφική ληστεία, εκτόξευαν οι αδίστακτοι ληστές την ώρα που της ζητούσαν να ανοίξει τα χρηματοκιβώτια της τράπεζας.

«Αν δεν ανοίξεις τα χρηματοκιβώτια, έχουμε άνθρωπο έξω από το σπίτι σου και θα σκοτώσει όλη σου την οικογένεια», της είπαν σύμφωνα με δηλώσεις της ίδια.

Διαβάστε το χρονικό της κινηματογραφικής ληστείας πατώντας ΕΔΩ και για το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό τους ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Τράπεζα ληστεία Δίστομο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ