Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ φρενάρει το μπουγέλωμα: Απαγορεύει στους διπλωμάτες να συμμετέχουν στο «Ice Bucket Challenge» - iefimerida.gr

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ φρενάρει το μπουγέλωμα: Απαγορεύει στους διπλωμάτες να συμμετέχουν στο «Ice Bucket Challenge»

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ φρενάρει το μπουγέλωμα: Απαγορεύει στους διπλωμάτες να συμμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που πολλές διασημότητες, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές και μοντέλα συμμετέχουν στο «Ice Bucket Challenge» και μπουγελώνονται με ένα κουβά γεμάτο παγωμένο νερό, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ βάζει στον «πάγο» την φιλανθρωπική καμπάνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μαρί Χαρφ, εκπροσώπου του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών, οι Αμερικανοί διπλωμάτες απαγορεύεται να συμμετάσχουν στην καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα και καταπολέμηση της νόσου ALS.

«Οι ηθικοί κανόνες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης αποτρέπουν τη συμμετοχή δημόσιων λειτουργών μας, όπως πρεσβευτές, σε κινήσεις για ιδιωτικά κέρδη, ανεξάρτητα από τον καλό σκοπό, που αυτές γίνονται» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ